• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Yumurta

toprakkk622

Aktif Üye
Muhabbet Kuşum 2-2.5 Haftadır Bir Kuluçka Sürecinde. Kuşum Daha Önce(Yaklaşık 9-10 ay oldu sanırım) 5 Yavrusu Olmuş Bir Kuş. Normalde ben yumurtlatmak istemiyorum ama hep yapıyorlar üzerindende zaman geçti atmaya üzüldüm bu sefer yuvalık taktım. Kuşum 4 yumurta yaptı. 4 Yumurtanın 2 si dolu biri boş gözüküyordu diğerine en son gelicem orası cok karısık. Dolu olanlar 3-4 gün önce kırmızıydı ama şimdi sarı ve içinde gölgeler var. Yani gelişim durmuş. Boş olan zaten boş. Ama bir tanesi ufak bir delik var üstünde yani çok küçük çizgisel bir yarık var. Bu durumda kuş oluşmaz diye biliyorum ama. Delikten flaşla zar zor kontrol ettiğimde içinde tüylü birşey var. Canlı hayvanı atmakta istemem. Napıcam. Atayımmı ölmüşlermidir? Kuşum hala yatıyor üstlerine…

toprakkk622

Aktif Üye
Odanın nemi sıcaklığı ideal salatada yapıyordum.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Siz telefonun flaşını açıp net şekilde yumurtanın fotosunu ekleyin. @Demet bükay abla gördüğünde yardımcı olacaktır.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Muhabbet Kuşum 2-2.5 Haftadır Bir Kuluçka Sürecinde. Kuşum Daha Önce(Yaklaşık 9-10 ay oldu sanırım) 5 Yavrusu Olmuş Bir Kuş. Normalde ben yumurtlatmak istemiyorum ama hep yapıyorlar üzerindende zaman geçti atmaya üzüldüm bu sefer yuvalık taktım. Kuşum 4 yumurta yaptı. 4 Yumurtanın 2 si dolu biri boş gözüküyordu diğerine en son gelicem orası cok karısık. Dolu olanlar 3-4 gün önce kırmızıydı ama şimdi sarı ve içinde gölgeler var. Yani gelişim durmuş. Boş olan zaten boş. Ama bir tanesi ufak bir delik var üstünde yani çok küçük çizgisel bir yarık var. Bu durumda kuş oluşmaz diye biliyorum ama. Delikten flaşla zar zor kontrol ettiğimde içinde tüylü birşey var. Canlı hayvanı atmakta istemem. Napıcam. Atayımmı ölmüşlermidir? Kuşum hala yatıyor üstlerine…
Merhaba son günlerde yumurta kararması oluyor bebek çıkmaya yakın renk kırmızıdan, uç kısmı boş diğer kısım koyu renk gözükür
Çatlak çıkma zamanı geldiği için olabilir, mutlaka gözlemleyin, fotoğrafta paylaşır mısınız

Üst Alt