• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurta varmi

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben bugun hic evde degildim annem yuvadan hic cikmadi dedi yarin yumurtlayabilir mi 4 gun cok fazla degil mi?
Kardeşim poposuna hafif zeytin yağı sür bekle birşey olmaz baktın halsiz uçmaya dermanı yok o zaman anlarsın sıkışma olduğunu

furricanee

Paylaşımcı
Dışkıda büyüme
Kanat düşmesi hala varmı
Popoda ki tüyler de azalma var yumurta var gibi
Yumurta sıkışmış olsaydı halsiz ve bitkin olurdu kafes tabanına yatmak isterdi ama Yumurta var ise şuana kadar gelmiş olması gerekiyor du
Abla kanat dusmesini anlamiyorum poposunun fotorafini cektim tutarken poposunu elledim cok yumusakti yumurta yok sanirim 😥

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Kuşu tartman gerekiyor benim önceden dediğim gibi kuşunda yağ bezesi olmuş olabilir. Herkes yumurta var demiş ama aynı durum benimde başıma geldi aylarca bekledim yumurta bile vermemişti

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Abi bence benim kuş gibi nankör çıkmış olabilir. Bende yumurtlamadi başka evde yumurta verdi 🤣

furricanee

Paylaşımcı
Kuşu tartman gerekiyor benim önceden dediğim gibi kuşunda yağ bezesi olmuş olabilir. Herkes yumurta var demiş ama aynı durum benimde başıma geldi aylarca bekledim yumurta bile vermemişti
Abla evde hassas tartı yok o yüzden ölcemiyeceğim ama sehmus abiye gidecegim bakalım hakkımizda hayırlısı