• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurta varmi

furricanee

Paylaşımcı
Arkadaslar biliyorsunuzdur belki ben disimi degistirdim yaklasık 1 ay oldu disimin poposu cok kabarik sanki yumurta var gibi onceden birdaha olmustu ama o zaman bu kadar şişik değildi yardimci olursaniz sevinirim iyi forumlar

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Arkadaslar biliyorsunuzdur belki ben disimi degistirdim yaklasık 1 ay oldu disimin poposu cok kabarik sanki yumurta var gibi onceden birdaha olmustu ama o zaman bu kadar şişik değildi yardimci olursaniz sevinirim iyi forumlar
Kanatta düşük popoda şişlik mevcut çatı kemiği ayrılmış. Büyük ihtimalle var yumurta kardeşim hareketleri yuvalıkta zaman geçirmesi uzun ise dışkısında büyüme varsa bunları takip ederek kesin sonuca ulaşırsın

furricanee

Paylaşımcı
Kanatta düşük popoda şişlik mevcut çatı kemiği ayrılmış. Büyük ihtimalle var yumurta kardeşim hareketleri yuvalıkta zaman geçirmesi uzun ise dışkısında büyüme varsa bunları takip ederek kesin sonuca ulaşırsın
Abi surekli yuvada yatiyor hadi ins yumurtlar

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Geliyor gelmekte olan..

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kardeşim getir kuşu değiştireyim erkeğini de getir eş seçsin dişiye ben bakiyim biraz ne derdi varmış 👍 gelmeden önce beni ara

furricanee

Paylaşımcı
Bilmem içimden geldi yani geçende de aynı şekil oldu diye hatırlıyorum yardımcı olmak istiyorum kardeşim olmiyimmi🤔
Abim sen yardımcı oldun zaten merak etme sen daha bu saatten sonra kusa birsey olsa sana hesap soracak degilim ya ben yumurta konusunda bilgisizim o yuzden soruyorum yoksa sana birsey dedigim yol abi.Tekrardan tesekkur ederim sen cok yardimci oldun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Abim sen yardımcı oldun zaten merak etme sen daha bu saatten sonra kusa birsey olsa sana hesap soracak degilim ya ben yumurta konusunda bilgisizim o yuzden soruyorum yoksa sana birsey dedigim yol abi.Tekrardan tesekkur ederim sen cok yardimci oldun
Herşey gönlünce olsun 😊 istediğin gelsin yumurta ve yavruların olsun sen mutlu ol heyecanın kursağında kalmasın ben başka bişey istemem canım kardeşim videoyu görmemiştim yeni izledim arkadaşlara katılıyorum var bişeyler inşallah 👍

furricanee

Paylaşımcı
Abilerim ablalarim disi hala yumurtlamadı yumurta sıkışması falan olabilir mi 3 gün oldu