• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurta varmı

furricanee

Paylaşımcı
Bir kaç dışkı olsun büyük olanı fark edersin zaten biraz daha bekle benim bildiğim BUNDAN daha büyük olması gerekiyor
Abla guncel video ile fotoraflari yukledim sana bir sorum olacakti forumda ciftlestikten 2 ile 10 gun sonra yumurta cikacagi yaziyor ama sen 48 saat dedin yumurtanin daha gec cikma sansi varmi? durum

Ekli dosyalar

furricanee

Paylaşımcı
Ablacım bekle saatleri oluyor genelde akşam olur bir saat SONRA olur orasını kestirmek güç ama ilk yumurta yi bıraktıktan sonra genelde iki günde bir aynı saate bırakırlar yumurta yi
Abla disinin poposunda diski yapismis gibi baya da buyuk kendisi atar mi yardim edeyim mi

Ekli dosyalar

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Her popoda şişlik olduğunda yumurta olduğu anlamına gelmiyor malesef, ki kuşu bence bir tartın dışkı küçük belki yağlanmis olabilir kuşunuz beze oluşmuştur. Çünkü dışkıya bakılırsa dışkı küçük yani. Ve özellikle kuşunuzun iştah durumu nedir yemi fazla mı tüketiyor?

furricanee

Paylaşımcı
Her popoda şişlik olduğunda yumurta olduğu anlamına gelmiyor malesef, ki kuşu bence bir tartın dışkı küçük belki yağlanmis olabilir kuşunuz beze oluşmuştur. Çünkü dışkıya bakılırsa dışkı küçük yani. Ve özellikle kuşunuzun iştah durumu nedir yemi fazla mı tüketiyor?
Abla 2 gun once kusum boyle degildi cok hizli kilo almasi mumkunse olabilir ama diskisi bence normalden buyuk fotoraflara yansimamis olabilir istah durumunu bilmiyorum rahatsiz olmasin diye cok bakmiyorum

furricanee

Paylaşımcı
Abla 2 gun once kusum boyle degildi cok hizli kilo almasi mumkunse olabilir ama diskisi bence normalden buyuk fotoraflara yansimamis olabilir istah durumunu bilmiyorum rahatsiz olmasin diye cok bakmiyorum
Ama cuma gunu boyle olduysa yumurtlamasi lazimdi anlamadim b3nde

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kardeşim biraz daha sabırlı ol takipte ol durumu bildir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Diski yapışıyor ise iki parmak kadar karalahana yaprağı ver bakalım iyi olacak mı birde düzenli olarak probiyotik ver kardeşim