• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurta tarihleri belirsiz

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Siz de artık bizden birisiniz o nedenle problem yok 🌸 Genelde alerji olsa belli eder küçükken benim de vardı zamanla geçti, ateşi eğer 38 ve üzerinde ise enfeksiyon vardır, alerji değildir ama siz yine de yaptırın 😊
Sizlerden öğrenecek çokşey var daha

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Ablam valla ben alerji testi yaptırmadım. İlk başta yoktu. Bu biz bir eve tasındık Hutupet flan vardı. Tüy flan üstüne gelince alerji düşünüyorum. Bana çok sorun olmuyor bu durum oyüzden hala beşlıyorum
Hap ne kullanıyorsunuz alerji içinmi. Benim ortanca oğlumun vardı bazı alerjileri şimdi bitti çok şükür rahatladı o çiğneme tableti kullandık ona rahatlatıyordu

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hap ne kullanıyorsunuz alerji içinmi. Benim ortanca oğlumun vardı bazı alerjileri şimdi bitti çok şükür rahatladı o çiğneme tableti kullandık ona rahatlatıyordu
Lawedewaik diye alerjı hapı ve daha bırtane adı ne unuttum abla şuan hiç olmuyor düştü baya

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim Semiha hanım. En son burçak hanımla konuştum diye ona sordum. Sizin yorumunuz da çok kıymetli. 8 aydır evimizde kuşumuz vardı bizim oğlum çok haşinleşirdi onunlada kuluçkadaki kuşkarımız yeni dahil oldu ailemize eşim böyle söyleyince sormak istedim
Uzun zamandır evinizde kuş varsa ve böyle sıkıntılar yaşamadıysanız kuşla alakası yoktur. Şu aralar salgında var malum. Geçmiş olsun miniğe acil şifalar diliyorum.

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Uzun zamandır evinizde kuş varsa ve böyle sıkıntılar yaşamadıysanız kuşla alakası yoktur. Şu aralar salgında var malum. Geçmiş olsun miniğe acil şifalar diliyorum.
Evet bende sizin gibi söyledim eşime alerji olsaydı kuş evimize gelir gelmez reaksiyon gösterirdi diye. Teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için Allah razı olsun

Üst Alt