• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurta tarihleri belirsiz

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Yaaa az önce boştu yeni doyurmuş galiba çok korktum bi an 😟

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Elimden geldiğince rahatsız etmek istemiyorum annemiz benden rahatsız olsa yavrusunu almama izin vermezdi heralde değilmi elimi uzatıyorum gagalar gibi yapıyor ama can yakmıyor
Fazla olursa rahatsız olur, sürekli almak, yuvayı kurcalamak gibi ama onun dışında olmaz 😊

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Heyecanınızı anlıyorum ama Yuvaya çok müdahale ediyorsunuz. Çıkacaksada çıkacak zaten çıkmazsada yapabileceğiniz hiçbirşey yok. Sizin sadece üç beş sn bakıp kursak kontrolü yapıp kapatmanız gerek. Sürekli ellemek vs yuva terkine sebep olabilir. El besleme süreci meşakkatli bir süreç kolay değil. bakıyorlarken besliyorlarken müdahele etmemeniz en iyisi olur.

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Heyecanınızı anlıyorum ama Yuvaya çok müdahale ediyorsunuz. Çıkacaksada çıkacak zaten çıkmazsada yapabileceğiniz hiçbirşey yok. Sizin sadece üç beş sn bakıp kursak kontrolü yapıp kapatmanız gerek. Sürekli ellemek vs yuva terkine sebep olabilir. El besleme süreci meşakkatli bir süreç kolay değil. bakıyorlarken besliyorlarken müdahele etmemeniz en iyisi olur.
Yuvaya müdahale derken sadece açıp bakıyorum birkaç saniye kursak dolumu diye hemen geri kapatıyorum dün boş olduğunu görünce elime aldım. Yanlışmı yapmış oldum acaba

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok heycan verici yavrumuz tüylendi bile nasıl gözümüzün önünde günler içinde değişiyorlar 🥰 ara sıra bakmakla yanlış yapmıyorum değil i Burak hanım😟
Bakıp kapatabilirsiniz sadece müdahaleden bahsediyor Semiha abla mesela sürekli ele almak gibi 😊

Üst Alt