• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Yumurta sıkışması midir?

Nurcan

Aktif Üye
Kuş bakımı hakkında çok acemiyim misafir kuşum erkek kuşum tarafından eş seçildi yuvaya birlikte girip çıkıyorlar, birbirlerini besliyor, kaşıyorlar. Misafir kuşum sahibi tarafından pek kafes dışına çıkartılmamış çok tombul uçmasını unutmuş bi kuştu benimkilerle uçar zayıflar sağlıklı olur diye aldım.
Poposu bu şekilde büyüdü 😰 yardım lütfen yumurta sıkışmış olabilir mi yoksa bu normal mi ❓Ekli dosyayı görüntüle 29749Ekli dosyayı görüntüle 29750Ekli dosyayı görüntüle 29751

Nurcan

Aktif Üye
Tam diskisini yaptığı gibi yakaladım çektim dışkısı da gayet büyük, keyfi yerinde çiftleşme isteği yerinde durmadan sırtını düzleştiriyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şuan için tehlike yok takipte olun kuş hareketsiz bir köşeye pusarsa yumurta sıkışması var demektir çok yakında yumurta gelir hayırlı olsun 👍

Nurcan

Aktif Üye
Şuan için tehlike yok takipte olun kuş hareketsiz bir köşeye pusarsa yumurta sıkışması var demektir çok yakında yumurta gelir hayırlı olsun 👍
Çok tombul bir kuş olduğu için tedirginim böyle cevabınız içimi rahatlattı çok teşekkür ederim. Sahibi hiç uçurmamış benimkilerin yanında (1dişi1erkek kuşum vardı) biraz uçmaya başladı. Erkek yanındaki dişiye değil buna yanaştı.

Pirpirinannesi

Aktif Üye
Oyyyy aynı limona benziyor diğeri de pamuğa maşallah 😍

Nurcan

Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 29756Bu şekildeler 3ü1 arada canlarım benim Sarı olanı sahibi iyi bakmadığı için kaçırdım 😁 şimdi daha cıvıl cıvıl kuş olduğunun farkında artık kafeste değil dışarda özgürce uçma çalışmaları yapıyor. Bir de şu popo mu yağ mı yumurta mı 🤷🏻‍♀️ O sorunu bi çözebilsem daha mutlu olucam

Pirpirinannesi

Aktif Üye
Çözülür inşallah stres yapma, senin sevgin de ona ilaç gelir, heppppsini nolur öp benim için, ömürleri sağlıkla senin yanında geçsin inşallah 🤲🏻😍🐦

Nurcan

Aktif Üye
Oturduğum koltuğun başındalar hep gözümün önünde üçünü de öperim tek tek iyi temennileriniz için teşekkürler kötü bir sey olmasın minik canlarına

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Maşallah sağlıkla çıksın inşallah 🙏🏻

Mert.

Eski Forumcu
Maşallah sağlık li çıksın insallah

Maviş Paşa

Tutkulu
Dağdan gelip bağdakini kovmak gibi olmuş 😂 maşallah bol yavrumu sağlıklı olsun uzun ömürlü olsun inşallah.
Bende ablamın 3 yaşında sanırım dişi kuşunu aldım kedisi olduğu için. 1 papağan 2 dişi-erkek çift yapmayı düşündüğüm muhabbet vardı. ilk eve geldiğinde uçamıyordu. Şimdi tutabilene aşk olsun 😂 onunla eş olacak erkek kuşum😁 nasipse inşallah.

Nurcan

Aktif Üye
Maşallah sağlıkla çıksın inşallah 🙏🏻
Maşallah sağlık li çıksın insallah
Teşekkürler inşallah sıkıntısız bir dönem geçiririz sizlerin de yardımı ile inşallah :)
Dağdan gelip bağdakini kovmak gibi olmuş 😂 maşallah bol yavrumu sağlıklı olsun uzun ömürlü olsun inşallah.
Bende ablamın 3 yaşında sanırım dişi kuşunu aldım kedisi olduğu için. 1 papağan 2 dişi-erkek çift yapmayı düşündüğüm muhabbet vardı. ilk eve geldiğinde uçamıyordu. Şimdi tutabilene aşk olsun 😂 onunla eş olacak erkek kuşum😁 nasipse inşallah.
Ben çift yapmayı düşünmemiştim ama bir baktım 3ü de disardayken misafirin kafesine girmişler birbirlerini kaşiyorlar Fistik oyun parkında tek başına oynuyor :D İnşallah siz de birden bir sürprizle karşılaşırsınız sağlıklı yavrulariniz olur

Nusa

Aktif Üye
Kuşu resmen kurtarmış özgürlüğüne kavurmuş bir de aile vermişsiniz duyarlılığınız için tebrik ediyorum sizi kuşların öyle hiç uçurulmaması benim canımı çok sıkıyor kanatları var ki uçsun diye 🙏🏻🙏🏻

Nurcan

Aktif Üye
Kuşu resmen kurtarmış özgürlüğüne kavurmuş bir de aile vermişsiniz duyarlılığınız için tebrik ediyorum sizi kuşların öyle hiç uçurulmaması benim canımı çok sıkıyor kanatları var ki uçsun diye 🙏🏻🙏🏻
Benim de içim acıdı onun da bir canı olduğunu düşünmeden köşe süsü diye almışlar hayvanı altında biriken diskilardan hiç hareket etmediği belliydi :( şimdi ise cıvıl cıvıl bir anne oldu :)

Üst Alt