• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurta nezaman gelir tahminleri alalım ☺️

kuşsever3461

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar 👋
Arkadaski dişi kuşum yaklaşık 4 5 gündür ciftlesiyor benim gördüğüm öncesinde oldumu bilmiyorum kuşlar bana geleli de 15 gün oluyor maşallah hızlı çıktılar ☺ dışı kuşumun son hali bu şekilde dışkıları oldukça büyük sürekli yuvada çok nadir kafese çıkıyor erkek onu besliyor genelde yuvada fotoda arkada kalan dişi sizce yumurta nezaman gelir ☺
Birde başka sevincimi de paylaşmak istiyorum bu konu altında diğer çiftim de ilk kuluçka erkeğim evcil konuşuyor ele geliyor dişisi ile yaklaşık 3 aydır birlikteler di o geldiğinde 4 aylık civarıydı şuan 7 aylık civarı erkegimde 9 aylık civarı ilk yumurtasıni 12 Aralık'ta yaptı erkek acemi başlarda ciftlesemiyordu ama yumurtlamaya yakın başarılı ciftlesmeler gerçekleşti pes peşe iki kere çiftlesiyorlar her çiftleşme de çok şükür ilk yumurtamiz dolu az önce flash ile baktığımda kalp atışını gördüm çok mutluyum inşallah digerleride dolu olur ve sağ salim çıkar suanlik 2 yumurtamiz var ☺ darısı isteyen herkeze inşallah 🤲

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba arkadaşlar 👋
Arkadaski dişi kuşum yaklaşık 4 5 gündür ciftlesiyor benim gördüğüm öncesinde oldumu bilmiyorum kuşlar bana geleli de 15 gün oluyor maşallah hızlı çıktılar ☺ dışı kuşumun son hali bu şekilde dışkıları oldukça büyük sürekli yuvada çok nadir kafese çıkıyor erkek onu besliyor genelde yuvada fotoda arkada kalan dişi sizce yumurta nezaman gelir ☺
Birde başka sevincimi de paylaşmak istiyorum bu konu altında diğer çiftim de ilk kuluçka erkeğim evcil konuşuyor ele geliyor dişisi ile yaklaşık 3 aydır birlikteler di o geldiğinde 4 aylık civarıydı şuan 7 aylık civarı erkegimde 9 aylık civarı ilk yumurtasıni 12 Aralık'ta yaptı erkek acemi başlarda ciftlesemiyordu ama yumurtlamaya yakın başarılı ciftlesmeler gerçekleşti pes peşe iki kere çiftlesiyorlar her çiftleşme de çok şükür ilk yumurtamiz dolu az önce flash ile baktığımda kalp atışını gördüm çok mutluyum inşallah digerleride dolu olur ve sağ salim çıkar suanlik 2 yumurtamiz var ☺ darısı isteyen herkeze inşallah 🤲
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğar büyür bebişler 😍

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hayırlı olsun her iki çift içinde. :)

Lakin 7 ay erken bence. Dişi kuş yumurtaların üzerine yatıyor mu?

kuşsever3461

Aktif Üye
Hayırlı olsun her iki çift içinde. :)

Lakin 7 ay erken bence. Dişi kuş yumurtaların üzerine yatıyor mu?
Çok teşekkürler 🥰
Evet ama ilk geldiğinden beri kızgın ozaman kafese atar atmaz dışı yattı ben izinvermedim yavru diye salmaya aldım ikisini 1 ay kadar oluyor birleştireli tekrar çiftleşmek istedikleri için yuva taktım yumurtladi kuluçkaya maşallah çok güzel yatior ilk yumurtası dolu hatta bugün kalp atışı gördüm çok şükür bugün 3. Yumurtayı bekliyoruz henüz gelmedi ☺
Bu kuşun annesi çok bakıcı ve üretken üst üste kuluçka yapıyor durduramiyorlar annesine çekmiş galiba 🤭