• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurta mı sıkıştı anlayamıyorum

Gullsaaah

Yeni Üye
Arkadaşlar forpus papağanım yumurtlama döneminde. 3 tane boş yumurta yaptı ama dün ağzından su gelmişti halsizdi vitamin kattım suyuna kısa sürede düzelme gösterdi biraz hareketlendi azar azar yemeye de başladı zaten yumurtalarının üstünden kalkmadığı için çok yemiyordu ama şuan tüylerini çok kabartarak duruyor yumurtalarında bu normal mi?

Gullsaaah

Yeni Üye
Bir saat öncesine kadar uçtu gezindi yumurta sıkışmasının belirtileri tam olarak ne bilmediğimden telaşlandım. He bir de en son üç gün önce yumurtlamıştı diğer yumurtalarına göre son yumurtası çok küçüktü

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Evet sıkışma ihtimali yüksek bu yüzden kanatlı uzmanına acil götürün veya anlayan eğitimli petshop çünkü müdahale gerekir 👍

Gullsaaah

Yeni Üye
Evet sıkışma ihtimali yüksek bu yüzden kanatlı uzmanına acil götürün veya anlayan eğitimli petshop çünkü müdahale gerekir 👍
Sabah baktım dördüncü yumurtasını yapmış sıkışmamış çok şükür. Bu boş yumurtaları almam mı doğru olur yoksa kafeste mi kalmalı? Petshoplara sordum hepsi farklı şeyler diyor

Gullsaaah

Yeni Üye
Tek yumurtladı bu arada eşsiz boş yumurtalar

Üst Alt