Merhaba kuşuma yumurta maması yapıp verdim ama yüzüne bile bakmadılar aynı şeklide yeşil sebze felan verdiğimde de yemiyorlar. Yem harici bişey yemiyorlar. Nasıl alıştırabilirim
kıvırcık,maydonoz koy en sevdiklerinden her kuşa göre degişir ama çogunluk bunu seviyor kafesine mandalla as rahat olaşabilecegi yere 2 gün sonra bak gaga izi gibi bişi varsa yemiştir yemediyse değiştir tazesini al illa bigün dikkatini çekçek önemli olan kuşun en çok durdugu yere yakın olsun rahat ulaşsın
mamaya biraz havuç rendeleyin. eklemek istediğiniz sebzeler ile birlikte harmanlayıp üzerine çay kaşığı ucu kadar tarçın serpiştirin yerler. benimkiler de yemiyordu ama farkettiğim kadarıyla tarçın kokusu cezbediyor onları
Merhaba kuşuma yumurta maması yapıp verdim ama yüzüne bile bakmadılar aynı şeklide yeşil sebze felan verdiğimde de yemiyorlar. Yem harici bişey yemiyorlar. Nasıl alıştırabilirim
Marulu yiyormuşsunuz gibi yaparsanız merak edip yiyebilir. Benim kuşuma yeni bir şey yedirmeye çalıştığımda önce ben yiyorym, meraklanıp kendi de yemek istiyor.