• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurta geldi

Tunahan

Aktif Üye
Selamın aleyküm ilk yumurta geldi yuvalığa yumurtlamıs ama üstüne yatmamış ne yapmam gerek

Tunahan

Aktif Üye
He iyi bari ya çünkü ben kuşu popusunda yumurta varken kafesime yeni getirdim girmiyordu yuvalıga sabah baktığım da yuvaliga yumurtlamis ama yatmiyo işte bakalım nolacak

Tunahan

Aktif Üye
Yuvaligin önünde tunekte öylece duruyor girmiyor galiba

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
hayırlı olsun, yuvalığa yumurtlaması bile çok iyi bir gelişme, demek ki alışa sürecini tamamlıyor.
Devamı gelirse mutlaka yatar, çifti eşleşirken gördünüz mü?

Tunahan

Aktif Üye
Ben eslesirken görmedim başka kuşla değişime girdim getirmeden önce çiftleşmisler yumurtaliydi 3 4 oluyor geleli kuşlar sabah baktığım da yumurtayı çıkarmıştı daha önce 6 yumurta çıkarmış 5 i dolu olarak çıkmış

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
3-4 günde de eşleşmelerine denk gelmiş olmanız gerekiyordu. eğer eşleşmedilerse yumurtaların devamının geleceğini düşünmüyorum.

Tunahan

Aktif Üye
Ben getirmeden sürekli eşleşmeler olmuş oynastiklarini fln gördüm ama eşleşmelerine denk gelmedim yanlarına fazla girmedim

Tunahan

Aktif Üye
Beyazlık var ilk geldiği gibi şuan beyaz beyaz görünüyordu yumurta 1. Çıktı 2. Aynısı şimdi üstüne yatsa bari yumurtanın bozulmadan yumurta

Bahar Y.

Müdavim
Beyazlık var ilk geldiği gibi şuan beyaz beyaz görünüyordu yumurta 1. Çıktı 2. Aynısı şimdi üstüne yatsa bari yumurtanın bozulmadan yumurta
Daha yatmadığı için bozulma olmuyordu sanırım, inşallah sağlıklı bir kuluçka olur