• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Yumurta doluydu simdi boş gibi!?

DumanB

Yeni Üye
Evet arkadaşlar once açtığım konuda yumurtanin fotoğrafi var dollenmis demistiniz ama simdi ikisini kontrol ettim boş haliba? Mümkün mü? 17 gun oldu yumurta olali annede hep üstünde oturuyor acaba büyüdü diye mi gözükmüyor?ne damar var ne kırmızılık!? Lütfen yardımcı olununuz🙏ne yapmaliyim durum medir?

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye
Evet arkadaşlar once açtığım konuda yumurtanin fotoğrafi var dollenmis demistiniz ama simdi ikisini kontrol ettim boş haliba? Mümkün mü? 17 gun oldu yumurta olali annede hep üstünde oturuyor acaba büyüdü diye mi gözükmüyor?ne damar var ne kırmızılık!? Lütfen yardımcı olununuz🙏ne yapmaliyim durum medir?
Merhaba normal bendede aynı şey olmuştu alıcaktım sonra vazgeçtim o gece yumurtadan çıkmışlardı yavrular, sizi yanıltmasın ışık felan dişi üstüne yattığı sürece sorun çıkmaz benimkiler 20.günde çıkmıştı

DumanB

Yeni Üye
Birinin boş olduğundan eminim ama ilk kez kuşumun yumurtalari oluyor ışıklada bir ksvkez kontrol ettim birsey göremeyince biraz endişelendim😅 inşallah yani doludur

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Karanlık bir ortamda ışık üzerine tutup resim paylaşırmısınız. Dolu olan yumurta doludur 🤗

DumanB

Yeni Üye
Şuan çok rahatsız etmek istemiyorum 😅 kaçkere kontrol ettim ama yumurtada damarlanma vardı birşeyler vardı ama şimdi göremedim

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Üst Alt