• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurta beyazı +Mısır unu

alici0

Aktif Üye
Gece zaten uyur, ben en geç akşam üstü çekingen bir şekilde yemeye başlayacağını düşünüyorum 😇
Feyza hanım resimleri anca çekebildim . Bugün sordum evdekilere sadece tüneğin üstüne çıkmış baskada birşey yapmamış . Dal darı var kafesin zemininde , yumurta +Mısır unu var ve normal yem ile birlikte sadece aspurda var . Son hali bu kuşumun

Ekli dosyalar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Abla bizim kuşlar gece yem yiyorlar benim odada durdukları için yem yeme sesi geliyor😅
O da güzelmiş valla 🤣 gerçi Sultan da yiyor ama biz gece 2-3 ayakta olduğumuz için alıştı o bizim sisteme o yüzden sabahçı bizim gibi garibim 😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Feyza hanım resimleri anca çekebildim . Bugün sordum evdekilere sadece tüneğin üstüne çıkmış baskada birşey yapmamış . Dal darı var kafesin zemininde , yumurta +Mısır unu var ve normal yem ile birlikte sadece aspurda var . Son hali bu kuşumun
Çok güzel bir bebiş maşallah 😍 sağlıklı uzun ömürlü olsun size de hayırlı olsun 🙏 bence yeni geldiği için bu şekilde duruyor, birkaç güne alışınca yem de yer dışarı çıkmak için de can atar, dışkısı da düzelir ama dışkıyı iyi kontrol edin düzenli olarak