• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Yine mi yumurtlayacak 😳

Zeliha T.

Müdavim
Ay 8 boş yumurtadan sonra yuvalagi çıkarttım yumurtaları attım az önce fark ettim sanki yine yumurta var ne yapmalıyım yuvaligi geri mi takayım yoksa bana mı öyle geliyor bide sürekli ciflesiyorlar(plastik tünek için açıklama dün sultan papağanı çifti almıştım onların kafesine taktım muhabbetlere yeni Alicam ) dışkıları peşpeşe dişi yaptı

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yumurta olabilir çiftleştiklerini gördünüzmü

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dıskı normal yumurtadan dolayı büyümüş. Diğer konularda hocalarım dinlendirmeyi önermişlerdi oyüzden emin olamadım

Zeliha T.

Müdavim
Dıskı normal yumurtadan dolayı büyümüş. Diğer konularda hocalarım dinlendirmeyi önermişlerdi oyüzden emin olamadım
Vallahi hemen attım yumurtaları yuvayida çıkarttım dişi yumurta gezdi sürekli dün gecede tabandaydi hep

Mahirbs

Aktif Üye
Yumurtlama olur dişi ve erkek yan yana durduğu sürece yuva olmasa çiftleşme olur dinlendirmek için kuşları ayırmak en sağlıklısı diye biliyorum

Zeliha T.

Müdavim
Yumurtlama olur dişi ve erkek yan yana durduğu sürece yuva olmasa çiftleşme olur dinlendirmek için kuşları ayırmak en sağlıklısı diye biliyorum
Ayy kafes kalmadi bende evde 3 kafes var dolu hep ne yapsam bilemedim

Mahirbs

Aktif Üye
Ayy kafes kalmadi bende evde 3 kafes var dolu hep ne yapsam bilemedim
Ben her ihtimale karşı 2 tane boşta kafes tutuyorum hasta kuş olur yada el beslemeye çekeceğim kuş olur diye.
Şu an bende ilk yavruları alıyorum ama üreticiler dinlendirme zamanlarında dişileri bir salmaya erkekleri ayrı bir salmaya alıyorlar diye biliyorum

Zeliha T.

Müdavim
Ben her ihtimale karşı 2 tane boşta kafes tutuyorum hasta kuş olur yada el beslemeye çekeceğim kuş olur diye.
Şu an bende ilk yavruları alıyorum ama üreticiler dinlendirme zamanlarında dişileri bir salmaya erkekleri ayrı bir salmaya alıyorlar diye biliyorum
Himm anladım ya boş vardı hiç aklımda yoktu çift sultan aldım dün boşta doldu eğer sıkıntı olacaksa bir hal çaresine bakmam lazım

Mahirbs

Aktif Üye
Himm anladım ya boş vardı hiç aklımda yoktu çift sultan aldım dün boşta doldu eğer sıkıntı olacaksa bir hal çaresine bakmam lazım
Bence boşta kafes bulundurulması en sağlıklısı çünkü Allah muhafaza eş kuşlardan biri hasta olduğu zaman ayrı bir kafeste tedavi ve gözlem daha rahat oluyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yumurtlarsa da alın atın dinlensinler. Olmadı kuşları ayırın çiftleşmesinler.

Üst Alt