• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yarışmaya sende katıl Yılbaşı Yarışması 🎉🥳

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bahar Y.

Müdavim
IMG-20221226-WA0047.jpg
Merhaba kafeskuslari ailesi 😊
Malum yılbaşı yaklaşıyor, hem eğlence hem sohbet muhabbet olması adına yarışma düzenlemeye karar verdik.
Yarışma 26 Aralık 2022 saat 20.00'da başlayıp, 1 Ocak 2023 00.00'da sonlanacaktır.
Yarışma kuralları;
1. Bir kişi birden fazla hesaptan katılım sağlayamaz.
2. Fotoğraflar net olmak zorundadır. Net olmayan fotoğraflar yarışmaya dahil edilmeyecektir...
3. Her hangi art niyetli bir durum sezilirse, kişinin hesabı veya hesapları kapatılır.
4. Yarışma bitiş saatinden 1 dakika sonra bile olsa paylaşılan fotoğraflar yarışmaya dahil edilmeyecektir.
5. Yeteri kadar katılım sağlanmazsa yarışma maalesef iptal olacaktır.
6. Yönetim ekibi yarışmaya katılamaz.
7. Bu konu altında yarışma fotoğrafları paylaşılacaktır.

Yarışma ödülleri;
1.ye 250 TL hediye çeki 🥳
2.ye 100 TL hediye çeki 🤩
3.ye 50 TL hediye çeki 🥰
Ek olarak ilk 3'e giren yarışmacı arkadaşlara @Kübra Ö. Hocamızdan oyuncak hediye 🎉❤

Not: Yarışmaya katılan herkes, paylaştığı fotoğrafların sosyal medya üzerinde paylaşılmasını kabul etmiş sayılacaktır.
Not 2: Herhangi bir hile ihtimaline karşı oylama, yönetim ekibi tarafından yapılacak ve 4 Ocak 2023 tarihinde oylama sonucu konu açılarak paylaşılacaktır.

Herkese bol şans dileriz 🍀

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mustafa.38

Yeni Üye
IMG_20221226_235805.jpgBana öyle bakma anlayacaklar.. adlı birinci eserimiz baş kahramanları Tarçın(kedi) ve Havuç 😂😂

İkincisi Lucky 😊

🧿🧿🧿

IMG_20221227_000215.jpg

Ayrıca eklemek istiyorum olur da yarışmada ilk 3 e girersek ödülü nakit olarak değil, sokak hayvanları için mama şeklinde kabul etmek istiyorum. Herkese başarılar 😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...