• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yetişkin tekiri sevda papağanına nasıl alıştırırım

Zepka

Yeni Üye
yetişkin tekiri sevda papağanına nasıl alıştırırım

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tekir derken kedi olandan bahsediyoruz dimi? Bence hiç uğraşmayın, alışmış gibi görürsünüz bir anda avlanma içgüdüsüyle istemediğiniz şeyler olur, burada yıllardır birlikte yaşayan kediyle kuşun bir anda çok kötü sonuçlar oluşturabileceğini de gördük çok iyi anlaşırlarken iki dakika sahibi arkasını döndüğünde askıda duran kafesin içindeki kuşun karnını yırtmıştı kedi 😔 tabi yine siz bilirsiniz ama bence aynı evde olmaları sakıncalı çok

Zepka

Yeni Üye
birbirlerinden ayrı tutuyorum yalnız asla bırakmam biraz kedinin patisini ısırttım gagasıyla korktu gibi sürekli gözlemliyorum yanımdalar bakalım bir gelişme olacak mı

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafesi kesinlikle yerde bırakmayın. Yukarı bir yere koyun. ve tekir in bakışlarını beğenmedim. Çok riske girmişsiniz bence 😕

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kediler kincidir, kolay kolay da unutmaz. Patisini ısırttırıp daha çok kinlenmesine sebep olabilirsiniz 😔

Bahar Y.

Müdavim
Kafesi kesinlikle yerde bırakmayın. Yukarı bir yere koyun. ve tekir in bakışlarını beğenmedim. Çok riske girmişsiniz bence 😕
Kedinin bakışı bir yana, yavrucak kuşta çok tedirgin bakmıyor mu kıyamam 🥺

Bütün hayvanları çok çok sevmeme rağmen bazı hayvanların bir arada olmaması gerektiğini düşünüyorum, yaradılışlarında av ve avcı pozisyonu var çünkü

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kedinin bakışı bir yana, yavrucak kuşta çok tedirgin bakmıyor mu kıyamam 🥺

Bütün hayvanları çok çok sevmeme rağmen bazı hayvanların bir arada olmaması gerektiğini düşünüyorum, yaradılışlarında av ve avcı pozisyonu var çünkü
Kesinlikle katılıyorum, kediler hareketli şeylere karşı hemen avcı pozisyonuna geçer, kuşlar da pencereye bile yaklaştırsak kedi ya da daha büyük bir kuş görünce strese girip hasta olabilirler. Bu şekilde çok sıkıntılı bence 😓

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
birbirlerinden ayrı tutuyorum yalnız asla bırakmam biraz kedinin patisini ısırttım gagasıyla korktu gibi sürekli gözlemliyorum yanımdalar bakalım bir gelişme olacak mı
Size çaktırmadan yiyecek. Niyet gayet açık. 😁

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Sizin yorumları okudum özümsedim ve kendi yorumumu yazdım. 😁

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yaaa kuş asıl nasıl korkuyla bakıyor. Stres kuşu mahveder. Heran yanındayım demeyin bir anlık dalgınlıkla neler oluyor. Ya birini tercih edeceksiniz yada ayrı odalara koyacaksınız. Ama ayrı odalarda da hangisi ile ilgileneceksin ikiside ilgi ister. Ki yine bir anlık dalgınlık la kapı açık falan kalır yine olan olur. Üzüldüm 🥺

Üst Alt