• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sahiplendirme yetişkin sultan papağanı sahiplendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canerb

Yeni Üye
Merhaba,

Yaklaşık 1 yıl kadar önce evdeki erkek sultan papağınına eş olsun diye dişi bir sultan papağanı aldık. Ancak 1 yıl içinde ne yaparsak yapalım ikisini bir araya getiremedik. Erkek kuş ne kafes içinde ne de kafes dışında dişiyi yanına istemiyor. Aynı kafese koyduğumuzda sürekli kavga ettiklerinden kafesleri ayırmak zorunda kaldık.

Dişi kuş bütün bu maceradan strese girmiş olacak ki kanat altındaki tüyleri dökülmeye başladı.

Tek bakılıp ilgi görebileceği veya başka bir erkek ile tekrar şansını deneyebileceği bir yuva arıyorum.

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba,

Yaklaşık 1 yıl kadar önce evdeki erkek sultan papağınına eş olsun diye dişi bir sultan papağanı aldık. Ancak 1 yıl içinde ne yaparsak yapalım ikisini bir araya getiremedik. Erkek kuş ne kafes içinde ne de kafes dışında dişiyi yanına istemiyor. Aynı kafese koyduğumuzda sürekli kavga ettiklerinden kafesleri ayırmak zorunda kaldık.

Dişi kuş bütün bu maceradan strese girmiş olacak ki kanat altındaki tüyleri dökülmeye başladı.

Tek bakılıp ilgi görebileceği veya başka bir erkek ile tekrar şansını deneyebileceği bir yuva arıyorum.
Merhaba nerde yaşıyorsunuz? Erkek evcilse istemiyor olabilir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İstediğiniz gibi bir yuva bulunması dileğiyle ☺ Sahiplendirme yaptıktan sonra konuya yazarsanız böylece düzenleriz çünkü sadece ücretsiz kuş sahiplenmek için foruma üye olup birdaha girmeyen üyelikler oluyor ve tüm sahiplendirme konularını canlandırdığı için önemli konular gözden kaçıyor

slayer3434

Yeni Üye
@canerb bende sahiplenmek isterim bende dişi sultan papağanım var yanına arkadaş bakıyorum geri dönüş yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
@canerb bende sahiplenmek isterim bende dişi sultan papağanım var yanına arkadaş bakıyorum geri dönüş yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Merhaba öncelikle kendinizi tanıtın, kuş bilginizi anlatın lütfen

slayer3434

Yeni Üye
Ben erkan İstanbulda yaşıyorum 3 yaşında sultan papağanım var aslında sultan papağanım değil sadece can dostum sırdaşım ailem gibi herşeyden öte sultan papağanıma arkadaş arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt