• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yeşil ince dışkı

selçukterkos

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar ince tek renk açık yeşil dışkı ve halsizlik bu ne tür bir hastalik olur sizce sultan papağanı ne verilmeli ilac olarak yada vitamin takviyesi yapmak dogrumudur cevremde kanatlilardan anliyan yok bana bir akil verirseniz sevinirim

Faik Akay

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar ince tek renk açık yeşil dışkı ve halsizlik bu ne tür bir hastalik olur sizce sultan papağanı ne verilmeli ilac olarak yada vitamin takviyesi yapmak dogrumudur cevremde kanatlilardan anliyan yok bana bir akil verirseniz sevinirim
Merhaba; kafesin altına peçete serin güzelce dışkı fotoğraflarını atın buraya hocalarımız dışkıya bakıp yardımcı olurlar geçmiş olsun

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Merhaba, beyaz peçete üzerinde birkaç güncel dışkı görebilir miyiz? @FaikBaba Bey de peçete olarak belirtmiş :) ve lütfen birkaç dışkı ve güncel olursa çok seviniriz ayrıca streamable.com üzerinden kuşunuzun güncel bir videosunu yükleyip çıkan linki burada paylaşabilir misiniz🙏

selçukterkos

Aktif Üye
Merhaba, beyaz peçete üzerinde birkaç güncel dışkı görebilir miyiz? @FaikBaba Bey de peçete olarak belirtmiş :) ve lütfen birkaç dışkı ve güncel olursa çok seviniriz ayrıca streamable.com üzerinden kuşunuzun güncel bir videosunu yükleyip çıkan linki burada paylaşabilir misiniz🙏

Ekli dosyalar

selçukterkos

Aktif Üye
Arkadaşlar bana bir yol gösterirmisiniz yemin en kalitelisini kullaniyorum haftada bir gervit veriyorum salatalik roka dal darı vb gibi sadece meyve sevmiyor harici yararli hersey yer şuan yem hic yemiyor diyemem yiyor zaman zaman ne yapmaliyim

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Yeşil Ince Diski Genellikle Parazit Diskilaridir. Istanbulda misin ? Kanatli Uzmanı Çok Var Bulunduğunuz Şehirde. Diski Analizi Yaptırmanız İyi Olur.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Salatalığın %80'i Sudan Oluşur. Vermeyin Lütfen. Zeolit Varsa Elinizde Günlük Yemine Dal Darisina Serpin 1 Mercimek Tanesi Kadar Yesin. Ama Öncelikle Diskisina Bakılsın Veterner Hekimde.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, Ezgi ablama ek olarak eğer sebze tüketiyorsa gerviti iki haftada bir kez verin

selçukterkos

Aktif Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Yeşil Ince Diski Genellikle Parazit Diskilaridir. Istanbulda misin ? Kanatli Uzmanı Çok Var Bulunduğunuz Şehirde. Diski Analizi Yaptırmanız İyi Olur.
Ezgi hanim istanbul anadolu yakasindayim fakat inanınki hemen hemen hepsi paranin peşinde kuşu görüyor hemen bir bucuk

selçukterkos

Aktif Üye
Şimdi ilk olarak ben ne yapmaliyim sizce nasil bir yol almaliyiz yani ilacı flan varmidir yada besin olarak neler vermeliyim vitamin kullanilmalimi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Muayene ücretlerini veteriner odaları belirliyor ondan dolayı ve ilaçlar kur üzerinden geliyor, hayat pahalı, hepimizin binlerce lirası gidiyor. Sebze yiyorsa gerviti haftada 2 kez verin. Ezgi hocam zeolit önermiş her gün mercimek tanesi kadar verin.

selçukterkos

Aktif Üye
Muayene ücretlerini veteriner odaları belirliyor ondan dolayı ve ilaçlar kur üzerinden geliyor, hayat pahalı, hepimizin binlerce lirası gidiyor. Sebze yiyorsa gerviti haftada 2 kez verin. Ezgi hocam zeolit önermiş her gün mercimek tanesi kadar verin.
Zeolit toz halinde bir ilacmi suya karistiracagim degilmi

Üst Alt