• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Yerini degistirdim

aysezeynep28

Yeni Üye
Merhabalar ilk defa girdiğim için bilemedim nereye acacagimi konuyu sizlere birsey sormak istiyorum yesil olan muhabbet kusuma eş aldım sonra eş tuttular kafese yavruluk taktım kenarlarini kemirip içine girip çıktılar birbirlerine kur yapıyorlar fakat şimdi sessiz sakin yer olsun die mutfaktan alıp onları salonda bir köşe yaptım rahatsız etmeyelim die bu sefer de hiç yavruluga gitmiyorlar 10 gün oldu değişeli acaba yerini mi yadırgadılar napabilirim yardım edermisiniz buarafa birde yumurta maması havuç salatalık arada veriyorum

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Öncelikle ailemize hoş geldiniz 🙂 Baştan kuşları mutfakta tutmanız yanlış olmuş. Evet yerlerini yadırgamışlar, gün içinde sessiz olan bir odada yüksek bir yere koyun ve bir süre izin verin alışmaları için

aysezeynep28

Yeni Üye
Teşekkürler peki şimdi sessiz bir ortamdalar salonda kimse olmuyor gündüzleri özellikle yüksektede duruyorlar başka yere mi alım tekrardan gene daha kötü olmasınlar burada devam mı kalsın 🤔 yada mutfakta buzdolabının üstüne mi koysam acaba yerlerini yadirgamamis olurlar belki

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Teşekkürler peki şimdi sessiz bir ortamdalar salonda kimse olmuyor gündüzleri özellikle yüksektede duruyorlar başka yere mi alım tekrardan gene daha kötü olmasınlar burada devam mı kalsın 🤔 yada mutfakta buzdolabının üstüne mi koysam acaba yerlerini yadirgamamis olurlar belki
O zaman burda durmalarında sıkıntı olmaz. Mutfakta yemek kokuları, cam açılınca cereyan ihtimali vs zararlıdır kuşlar için. Mutfakta olmamaları gerekmekir

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tamamdır son bir soru sorsam acaba kuşlardan sadece erkek olanı dışarı salsam dışı icerde kalsa sıkıntı olurmu
Kuluçka döneminde kuşların dışarı çıkmaları, sahibini görmeleri, hatta sizin oturduğunuz yerden onlarla konuşmanız bile, ilginin size dönmesine ve eş tutmamalarına sebep olur. Eğer yavru istiyorsanız çıkarmanızı tavsiye etmem hatta mümkün olduğunca yem su değişimi ve temizlik dışında iletişimi kesin

Üst Alt