• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeniyim bilgılendırırsenız sevınırım

Emre akpunar

Yeni Üye
CÜMLETEN HAYIRLI AKSAMLAR.. 20 GUN OLDU BİŞİYİ Bİ ERKEKLE DİŞİNİN ARASINA ATTIM. ATTIGIM DİŞİYLE ERKEK ANLASINCA DIGER DISIYI CIKARDIM.AYIRALI 14 GUN ANCA OLDU. ÖNCEDEN ERKEK SABIT BI YERDE BEKLERDİ. BU DİŞİDEN SONRA HİÇ YERINDE DURMADI HEP KUR YAPIYORDU. DİŞİDE YUVALIGA GIRIP CIKIYORDU. SIMDI DİŞİ YUVALIKTA ERKEKTE DISARIDA SESSIZ SAKIN TAKILIYOR.. ACABA BI SORUN MU VAR YOKSA. ESLESME BITTIDE ONUN İÇİN MI ERKEK BOYLE SAKINLESTİ DİŞİ DE YUMURTLAMAYA MI GECTI. EGER ÖYLEYSE BİLE BU KADAR KISA SUREDE OLMASI NORMAL Mİ..

Oğuzhan

Yeni Üye
Hayırlı olsun 5 10 gün önce bende de böyle bir durum vardı. 4 gün önce ilk yumurta geldi kırdılar 2 gün önce 2. Yumurta geldi kırdılar. Dün 3. Yumurta geldi kırmadılar bu sefer. Dişi yumurtlamaya yakın.

Emre akpunar

Yeni Üye
Vakıt ayırıp yazdıgın için tesekkur ederim. Yanı erkegın boyle durulması dişinın cıkmaması normal mi. Cunku bu dişi 2 erkek öldürdü. Bunda bu kadar kısa surede olmasına sasırdım bıraz acıkcası

Oğuzhan

Yeni Üye
Dişi belli aralıklarla çıkacaktır. Dişiyi yuvada iken rahatsız etmeyin. Yuvalıkta olmadığında yavaşça bi göz atın günde 1 kere.