• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yeni yumurtadan çıkan muhabbet kuşu neden öldü

rose76

Aktif Üye
saatler önce muhabbet kuşumun çatlayan yumurtasını açtım anne kuş ilk etapta korktu yuvaya girmedi o sırada elimde ısıttım yuvaya sadece yumurtayı koydum anne kuş alışınca yavruyu koydum. yavruyu besliyor gibi görünüyordu yuvadan yavru kuşun sesi de geliyordu bir saat sonra baktım yavru ölmüş neden olabilir? siyah benek hastalığı olabilir mi?

rose76

Aktif Üye
kuşun arkası temiz orası göbeği ama göbek bağının olduğu yerde büyük bir kararma var. bir de kursağı boş annesi besleyememiş ondan mı acaba ama birkaç saat içinde de ölmemesi gerekiyordu

rose76

Aktif Üye
tüh yavru da galiba albino olacakmış beyaz tüyleri oluşmuş. yuvası da temiz sadece tüy ve dal dar var :(

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba karabenek olma ihtimali çok yüksek ilk kuluçka mi? Daha önce böyle bir durum oldu mu?

rose76

Aktif Üye
evet ilk kuluçkaydı önceki de ya gelişemeden yumurtada öldü yada çıkamadı öldü. son bir yumurta kaldı o da iki gün sonra çıkacak inş. o bari sağlıklı olsa

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İlk kuluçka deneyimsizligidir inşallah..ikinci kuluckada daha iyi olacağını düşünüyorum bu arada onlara probiyotik verin..

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Ben tam konuyu anlayamadım yavruyu siz ki çıkardınız acaba?