• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

YENİ YEM VE VİTAMİN TAVSİYESİ?

datlum

Aktif Üye
Merhaba 6-7 aylık Lutino erkeğim var.
Quik ve açık yem kullanıyorum, ikisini de yiyor severek.
Vitamin olarak da Birdlife diye bir vitamin aldım. Haftada bir su kabına 10 damla koyuyorum.
Yaklaşık 3-4 aydır böyle ve kuşum konuşuyor şu an ve hareketli.
Ama okuduğum kadarıyla Quik yem pek önerilmiyor.
Ve de vitamin de pek iyi olmayabilir.
Siz ne önerirsiniz?

Taha Y.

Müdavim
versele laga en iyi yemler 1 rincisi vitamin olarak Avi Vit verin araştırarak yazdım kullanımı: Muhabbet kuşu,kanarya,papağan gibi kafes kuşlarının 60-80 cc içme suyuna 1 gram ilave edilir.

datlum

Aktif Üye
versele laga en iyi yemler 1 rincisi vitamin olarak Avi Vit verin araştırarak yazdım kullanımı: Muhabbet kuşu,kanarya,papağan gibi kafes kuşlarının 60-80 cc içme suyuna 1 gram ilave edilir.
60-80 CC derken yarısı mı oluyor suluğun? Bir de bir gr kaç damla eder yaklaşık cevaplarsanız sevinirim

Taha Y.

Müdavim
bu söylediğim vitamin avi vit yani tozdur ve suyuna 5 damla katılır beaks multivitamin kullanın bence anladığım kadarıyla vitamin konusunda biligi sahibi değilsinin beaks multivitamin kullanın kullanımı:

Vitamin ve selenyum ihtiyacını karşılamak amacıyla kafeste beslenen her türlü süs kuşunun içme sularının 100 ml'sine 1,5 ml ilave edilir.1,5 ml yaklaşık 10 damladır

datlum

Aktif Üye
bu söylediğim vitamin avi vit yani tozdur ve suyuna 5 damla katılır beaks multivitamin kullanın bence anladığım kadarıyla vitamin konusunda biligi sahibi değilsinin beaks multivitamin kullanın kullanımı:

Vitamin ve selenyum ihtiyacını karşılamak amacıyla kafeste beslenen her türlü süs kuşunun içme sularının 100 ml'sine 1,5 ml ilave edilir.1,5 ml yaklaşık 10 damladır
Evet daha ilk defa kuş aldım, araştırmalar yapıyorum internette ama herkes farklı bir vitaminden bahsedince kafam karışmıştı, size teşekkür ederim

Üst Alt