Şahin_tutuş
Paylaşımcı
2 gün önce 1 yavru geldi. 3 gün sonra ikinci yavru gelecek. Peşine 3-4-5 gelecek sırayla.
Elimde
kalsiyum takviyesi,
Gervit,
Bt amin forte,
Sedochol,
Hatta Taubenfit e50,
K+K 3000 kvitamini desteği,
Entrobac,
işlenmemiş buğday,
Maş fasulyesi,
Kuru mama,
kuş toprağı,
suluktan olanları araya 1 gün taze su koyup verebilirim fakat mamada ve çimlendirilmiş tohumda bocaladım biraz. 5-10 sene önce kafama göre yapıyordum ama şimdi biraz daha bilinçli gitmek istiyorum. Mamayı hergün mü yapayım bilemedim. Aynı şekilde çimlendirilmiş tohumları da. şimdilik mamada sadece haşlanmış yumurta ya da kuru mamayı ve brokoliyi ve az miktarda çimlenmiş buğdayı hergün veriyorum. Kimi yerde 2 gün kimi yerde hergün yazıyor. Naaıl yapayım?
Elimde
kalsiyum takviyesi,
Gervit,
Bt amin forte,
Sedochol,
Hatta Taubenfit e50,

K+K 3000 kvitamini desteği,
Entrobac,
işlenmemiş buğday,
Maş fasulyesi,
Kuru mama,
kuş toprağı,
suluktan olanları araya 1 gün taze su koyup verebilirim fakat mamada ve çimlendirilmiş tohumda bocaladım biraz. 5-10 sene önce kafama göre yapıyordum ama şimdi biraz daha bilinçli gitmek istiyorum. Mamayı hergün mü yapayım bilemedim. Aynı şekilde çimlendirilmiş tohumları da. şimdilik mamada sadece haşlanmış yumurta ya da kuru mamayı ve brokoliyi ve az miktarda çimlenmiş buğdayı hergün veriyorum. Kimi yerde 2 gün kimi yerde hergün yazıyor. Naaıl yapayım?