• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Yeni yavru muhabbet kuşum kusma hareketi yapıyor

nazmitprk

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma hareketi
Hastalık Belirti Tarihi
4 Kas 2025
Yeni aldığım yavru muhabbet kuşum kusma hareketi yapıyor. Bunu gün içinde tekrarlıyor. Bulunduğum yerde veteriner yok. O yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. Okuduğum kadarıyla kursak mantarı olabilir diye düşünüyorum ama bilemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Video atamıyorum çünkü bilmiyorum hesabı yeni açtım. Kısma hareketi yapıyor fakat kumuyor. Boğazına birşey kaçmış gibi

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Dışkılar normal gibi duruyor ancak altına temiz beyaz peçete serip güncel 4 5dışkı resmi ve özellikle kusma hareketinin videosunu ekleyin. Grit kum kullanıyormusunuz, kusma da koku var mı? Kullandığınız takviyeler nelerdir, beslenme düzeni nasıl? (streamable.com girin upload video yazan yere tıklayın videoyu yükleyip oluşan linki buraya mesaj bölüme yapıştırın)

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bu arada kullanıcı adınız sistem tarafından atandı değiştirmek istiyorsanız kullanmak istediğiniz kullanıcı adını bana yazın değiştirelim.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bu esneme hareketi kursak genişletme yapıyor kusma hareketi değil siz ürünler gelince 3 gün üst üste probiyotik verin grit kum her daim kafesinde dursun probiyotik sonrası 4. Sade su günü tekrar dışkı resmi paylaşın. Su mutlaka hazır kapalı su olsun Çeşme yada arıtma vermeyin. Maşallah şuan bir sorun görünmüyor. Ama gözlemleyin grit kum sonrası da bu hareket devam edecek mi diye herhangi bir şey olursa konu altında güncelleme geçersiniz.

Üst Alt