• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Yeni Yavru Muhabbet Kusum Garip Davranıyor

Semavi

Yeni Üye
Yeme daha düseli 1 hafta olmus bir muhabbet kusu sahiplendim ilk baslarda kafesine yaklasınca bagırıyordu asla ısırmıyordu alçak yerlerde elimi yaklastırınca bagırıyordu bunu bir nebze astık güven insa ettik suanda da kafese koyunca tüylerini kabartıyor tellerde ordan oraya atlıyor kemiriyor elimi yaklastırınca ısırıyor kapısını acıtıgım gibi elime geliyor ve biraz daha sakinlesiyor ne yapmalıyım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yeme daha düseli 1 hafta olmus bir muhabbet kusu sahiplendim ilk baslarda kafesine yaklasınca bagırıyordu asla ısırmıyordu alçak yerlerde elimi yaklastırınca bagırıyordu bunu bir nebze astık güven insa ettik suanda da kafese koyunca tüylerini kabartıyor tellerde ordan oraya atlıyor kemiriyor elimi yaklastırınca ısırıyor kapısını acıtıgım gibi elime geliyor ve biraz daha sakinlesiyor ne yapmalıyım
Merhaba yanınızda dursun kafesi istemiyor korkuyor da olabilir streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen

Semavi

Yeni Üye
Merhaba yanınızda dursun kafesi istemiyor korkuyor da olabilir streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen
Ekte göründüğü gibi ısırıyor ve kaçtığı an kafama konuyor bana güveninde bir problem olduğunu düşünmüyorum elimden yemek de yiyor kendini de sevdiriyor Watch unnamed | Streamable ama göründüğü gibi şuan olan bu ısırma huyunu ortadan nasıl kaldırabiliriz

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ekte göründüğü gibi ısırıyor ve kaçtığı an kafama konuyor bana güveninde bir problem olduğunu düşünmüyorum elimden yemek de yiyor kendini de sevdiriyor Watch unnamed | Streamable ama göründüğü gibi şuan olan bu ısırma huyunu ortadan nasıl kaldırabiliriz
Parmakları tehdit olarak görüyor
Perde yöntemi ile parmağa alışır
YouTube den perde yöntemini izleyin👍

Semavi

Yeni Üye
Parmakları tehdit olarak görüyor
Perde yöntemi ile parmağa alışır
YouTube den perde yöntemini izleyin👍
Sadece kafesin içinde olan bir durum ama bu yani kafes dısında kendini sevdiriyor üstümde uyuyor yine de perde yöntemini denemeli miyim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sadece kafesin içinde olan bir durum ama bu yani kafes dısında kendini sevdiriyor üstümde uyuyor yine de perde yöntemini denemeli miyim
Kafes onun en güvenli alanı, elinizi uzatmayın ozaman 😊
Dışarda alışıksa zamanla içerde de size güvenir
Dışarda oynarken parmağınızla merdiven hareketi yapın alışırsa kafes içi tedirgin olmaz

Semavi

Yeni Üye
Kafes onun en güvenli alanı, elinizi uzatmayın ozaman 😊
Dışarda alışıksa zamanla içerde de size güvenir
Dışarda oynarken parmağınızla merdiven hareketi yapın alışırsa kafes içi tedirgin olmaz
Merdiven hareketini deneyeceğim hocam kafese elimi sokmamdaki neden kuş kumu,kalamar kemigi gibi seyleri degistirmek ama bunları yaparken saldırgan olmasını istemem

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merdiven hareketini deneyeceğim hocam kafese elimi sokmamdaki neden kuş kumu,kalamar kemigi gibi seyleri degistirmek ama bunları yaparken saldırgan olmasını istemem
Sabredeceksin yada dışarıdayken değiştirin
Çok evcil kuşlarım var yemliğe dokununca onlarda beni ıssırır
Yemliği alırken gelirse İkaz edin hişşşşş pişşşşş yapmaaaa

Üst Alt