• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni yavru kuşum

Bahar Y.

Müdavim
Bende taraftarı değilim malesef ama bu yavrucuk Artık öyle sizin kuş gibi alışmaz hayvanın mantığına yer edinmiş kaçmak o yüzden direncini kırmak adına öyle anlattım ki bana öyle geliyor ki bu kuş kafeste alışsa bile dışarı çıkınca kaçacaktır.
Ben genel olarak bahsettin sandım Furkan hocam kusuruma bakma ☺

Duygubulut

Aktif Üye
Merhabalar alıştırmak için bulutu yulaf aldım öneriniz gibi bu sekilde yem kabına koydum iyimidir. Bunu kullanırken yem kabını cıkarayımmı kafesten

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar alıştırmak için bulutu yulaf aldım öneriniz gibi bu sekilde yem kabına koydum iyimidir. Bunu kullanırken yem kabını cıkarayımmı kafesten
Sürekli verme 1 gün ver yemlikte tadına bayılacaktır sürekli yulaf yediğini gördüğünde alıp yulafı eğitimee ödül maması niyetine kullanabilirsin

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Her eline geldiğinde bir tane yulaf verip parmak çıklat yada ıslık çal :)

Duygubulut

Aktif Üye
Yem kabına bir çay kaşığı atsanda olur ayrı koysanda olur :) takibini yap yulaftan baktın kafasını kaldırmıyor al fazla yedirme
Tamam teşekkür edrim hadi bakalım inş işe yarar kafasını eğip beni dinliyor ama aramız ben kafese el atınca bozuluyor hala

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Eline alıp önüne koysan dayanamayıp elinden yer kafesin icindeyken. Öyle öyle alışır bence erkekse

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Erkek ama huyu suyu bi değişik ama ısırma felannyok alışacağını düşünüyorum bakalım zamanı gelince bende alıştııı diye yazıcam buraya😆
Sabır sabır sabır kul eğitmek ciddi bir sabır gerektirir. Ben 6 ayda anca alıştırdım papağanımı kimiside 1 haftada alışıyor

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Erkek ama huyu suyu bi değişik ama ısırma felannyok alışacağını düşünüyorum bakalım zamanı gelince bende alıştııı diye yazıcam buraya😆
İnşallah ya cok güzel bi duygu eline geldiği ilk an. Sanki çocuğun yürümeye başlamış gibi bi mutluluk veriyor

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bi tane fıstık diye bi kuş var youtubeda ona bayılıyor her açtığımda elime geliyordu beraber onu izliyorduk öyle öyle alıştı. Hem erkek kuş olunca fıstığın konuştuğu bi kaç kelimeyi de kapmış olur bence deneyin

Duygubulut

Aktif Üye
Bi tane fıstık diye bi kuş var youtubeda ona bayılıyor her açtığımda elime geliyordu beraber onu izliyorduk öyle öyle alıştı. Hem erkek kuş olunca fıstığın konuştuğu bi kaç kelimeyi de kapmış olur bence deneyin
Merhaba bugun açtım fıstığı ve cidden cok işe yaradı ilk defa elimde kolumda bacağımda durdu ustume tırmandı hatta 😆 fıstıkla bır haftaya alışır tamamen elimden bişe yemiyor onada alışırsa tamamdır ilk defa bugun yol kat ettik

Üst Alt