• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Yeni yavru çıktı

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar,
Biz geldik :)

2 yavrumuzda yuvadan atladı ama geceleri yuvaya girdiklerini gözlemliyorum,
gün içerisinde de girip girip çıkıyorlar.

Dal darı, bir yemlikte sade aspur, bir yemlikte yumurta mama sı da mevcut.
17 ve 19 temmuzda çıkmışlardı yumurtadan

Büyük yem didikliyor ama küçükten girişim göremedim, ortalama olarak ne kadarlık olunca yem kırabiliyorlar ?
Baba beni görünce yavruyuda dövüyor, eşinide dövüyor yanında kim varsa artık :)

Yorumlarınızı rica ediyorum.
Maşallah çok tatlı 40 günlükken yem kırmayı öğreniyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Peki yuvalık kalsın mı çıkartayım mı babanın hırçınlıgını çiftleşme isteği olarak düşünüyorum.
Merhaba maşallah SüphanAllah çok güzel olmuşlar😊🤲
Yaklaşık 2 aylıkken başka kafese ayırın daha erken anne baba besler, Kursakları da tam yem görünce ayırırsınız😊

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba maşallah SüphanAllah çok güzel olmuşlar😊🤲
Yaklaşık 2 aylıkken başka kafese ayırın daha erken anne baba besler, Kursakları da tam yem görünce ayırırsınız😊
Aynen hocam çok tatlı oldular saolun, Rabbim esirgesin , ıssırasım geliyor :)
Büyük uçmayı öğrenmiş, hava kararmadan altlarını değiştiriyorduk elimden bi kaçtı camlar da acık tam camdan çıkarken yakaladım, hanım kalpten gidiyodu bebegim kaçacak diye :)

2 aylık olmalarını bekleyeceğim teşekkür ederim.
Hayırlı geceler dilerim.

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Hocalarım selamlar,
Benim bebeler maşallah, uçuşlarında sorun yok salıyorum odaya, az buçuk ta olsa sağ sola hafif çarparak uçuyorlar, 2. deneyimleri sonuç olarak, henüz konmayı başaramıyorlar tam anlamıyla :D

Küçük kardeş biraz yabani bir ıssırdı felaket şekilde canımı yaktı, bu terbiyesiz nasıl yem kıramıyor hayret ediyorum bu da ayrı bir enteresanlık,
Kanatacak kadar güçlü ıssıran bir bebe nasıl yem kıramaz hayret verici bir durum :)

Anaçlar çiftleşmeye başladığı için yuvalığı da söktüm, bebe istemiyorum dinlenmeleri lazım :)

Ek olarak çatı kontrolü yaptım ama henüz ortalama 40 günlük bebe de doğrumudur bilemiyorum.
Yarım cm kadar aralık var, yetişkinleri öğrendim ama bebelerde bu yaşta bakmak doğrumudur ?
Darlık yetişkine göre erkek olduklarına işaret ediyor tecrübelerinize güvenerek dönüşlerinizi rica ederim.
Hayırlı günler dilerim.

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Hayırlı olsun, geçmiş mesajları okudum baya maceralı geçmiş ilk zamanlar. Tüyü kadar ömürleri olsun, kurtarmışlar kendilerini. Allah nazarlardan saklasın.

Son düzenleme:

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Hayorlı olsun, Geçmiş mesajları okudum baya maceralı geçmiş ilk zamanlar. Tüyü kadar ömürleri olsun. Kurtarmışlar kendilerini. Allah nazarlardan saklasın.
Teşekkür ederim şahin hocam,
Çok sıkıntılı bir gündü :D,
Amin Amin 🤲 🤲 Darısı başınıza olsun.
Şimdi uçuşuyor o fırlamalar.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hocalarım selamlar,
Benim bebeler maşallah, uçuşlarında sorun yok salıyorum odaya, az buçuk ta olsa sağ sola hafif çarparak uçuyorlar, 2. deneyimleri sonuç olarak, henüz konmayı başaramıyorlar tam anlamıyla :D

Küçük kardeş biraz yabani bir ıssırdı felaket şekilde canımı yaktı, bu terbiyesiz nasıl yem kıramıyor hayret ediyorum bu da ayrı bir enteresanlık,
Kanatacak kadar güçlü ıssıran bir bebe nasıl yem kıramaz hayret verici bir durum :)

Anaçlar çiftleşmeye başladığı için yuvalığı da söktüm, bebe istemiyorum dinlenmeleri lazım :)

Ek olarak çatı kontrolü yaptım ama henüz ortalama 40 günlük bebe de doğrumudur bilemiyorum.
Yarım cm kadar aralık var, yetişkinleri öğrendim ama bebelerde bu yaşta bakmak doğrumudur ?
Darlık yetişkine göre erkek olduklarına işaret ediyor tecrübelerinize güvenerek dönüşlerinizi rica ederim.
Hayırlı günler dilerim.
Merhaba, hadi bakalım sağlıklı mutlu büyüsünler inşallah 😊🤲
Çatı anlaşılır 40 günde😊%90 nettir

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Değerli hocalarım merhabalar,
Maşallah suphanAllah diyerek gönlümün muradına kavuştuğumu bildirmek isterim elhamdulillah :)
Kuş alışırmı (Yetişkin) diye soran herkese sizlerde şahit olmuşsunuzdur, yavru al onu alıştır alışmaz gibisinden telkinlerim çok olmuştur.

Çok şükür, yeme de düştüler anneden babadan da ayrıldılar ve son durum olarak videoyu eklemekteyim.

Yardımı desteği esirgemeyen siz değerli hocalarıma çok teşekkür ederim.
Herkesin muradına kavuşmasını Rabbimden dilerim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Maşallah suphanAllah diyerek gönlümün muradına kavuştuğumu bildirmek isterim elhamdulillah :)
Kuş alışırmı (Yetişkin) diye soran herkese sizlerde şahit olmuşsunuzdur, yavru al onu alıştır alışmaz gibisinden telkinlerim çok olmuştur.

Çok şükür, yeme de düştüler anneden babadan da ayrıldılar ve son durum olarak videoyu eklemekteyim.

Maşallah SüphanAllah 😊🤲 emeğinize yüreğinize sağlık 😊

Şahin_tutuş

Paylaşımcı

Maşallah hocam. Daha da eğitimli hale gelirler inşallah.

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Maşallah süphanallah ne kadar güzeller sağlıklı uzun ömürleri olsun inş

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye