• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni üye

Ahmed

Müdavim
Tabi ne dmk alacağınız kafes boyasız, fırın boyalı yada dökme demir olursa boya sorunu ile uğraşmassınız bilginize

papagai33

Aktif Üye
yav cinsiyey tayin edebilecek birisi yok mu? çok merak ettim ben de

bahark

Aktif Üye
Evet haklısınız bilmiyordum biri daha söyledi hemen araştırdım öyleymiş. Bugün 5. Gün evde kafese anca alıştı şimdi başka kafes yine başa döndürür diye korkuyorum ama en kısa zamanda kafesi değştiricem teşekkürler
Yok yok başa dönmez, 1-2 gün trip atar en fazla minnoş. Ben ara ara değişiyorum tıslıyorlar bana düzenlerini bozduğum için. (Değişme sebebim kocaman kafesleri var inatla ona geçmeyip küçücük kafeste tıkılı kalmayı seviyorlar.) 🥰

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu ötüşe göre bir şey diyemem, melodik daha nağmeli ötüyorsa erkektir yoksa dişidir

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yanliş anlamadıysam kuşunuz yuvarlak kafeste eğer öyle ise kesinlikle o kafesi bir an önce kuşunuzda kullanmamanizi öneririm kuşların yön algısını bozuyor yuvarlak kafesler bu çok önemli aynı zamanda da teller dikey buda kuşlarımız için pek uygun değil lütfen diğer şekillerde kafeslwre yonelin
Merhaba, dahi minik😊🤲
YouTube den sultanlar için ıslık sesi açın her gün 15 dakika dinlesin, tepki verir, çabuk çözer tam zamanı, o zaman anlaşılır dişi mi erkek mi😊🤲👍
Tek cikten kimse anlamaz, görünüş olarak, kafası ve göz yapısından erkek gibi geliyor
Bekliyeceğiz 10 gün😊şarkıya bağlı