• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Yeni takım hakkında öneriler

efeyilmazbursa

Aktif Üye
Evde baktığım bir takım jumboya bir takım da show ekleme kararı aldım. Görseldeki mavi ve gri kuş takım ve bilezikleri sağlam bir üreticiden. Diğer yeşil erkek kuş ise maviden daha vasıflı olmasına rağmen bileziği yok ve kimden olduğu bilinmiyor. Gri ve mavi takımdan daha önce 1 yavru alınmış. Siz olsanız grinin yanına hangi erkeği alırdınız? Açıkçası gri renk çok hoşuma gidiyor çıkabilecek yavrular hakkında da bilgi merak ediyorum.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evde baktığım bir takım jumboya bir takım da show ekleme kararı aldım. Görseldeki mavi ve gri kuş takım ve bilezikleri sağlam bir üreticiden. Diğer yeşil erkek kuş ise maviden daha vasıflı olmasına rağmen bileziği yok ve kimden olduğu bilinmiyor. Gri ve mavi takımdan daha önce 1 yavru alınmış. Siz olsanız grinin yanına hangi erkeği alırdınız? Açıkçası gri renk çok hoşuma gidiyor çıkabilecek yavrular hakkında da bilgi merak ediyorum.
Merhaba maşallah, baskın olan renk belirleyici olur, soy geçmişini bilmediğimiz için yorum yapamayız
Hepsi çok güzel SüphanAllah 🤲😊
Ren benzerliği vardı bizde bunlar geldi😊

Ekli dosyalar