• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni sultan papağanımız

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Su iciyormu? Entrobac veya diazyme 256 temin edin bugün ve suyuna 1 mercimek tanesi kadar koyun üsutmüs olabilir. Siz oda sıcak deseniz bile ufak bir rüzgar da onu hasta edebilir kuşlar çok hassas böyle konularda biz insanlar gibi degiller

Chiko

Yeni Üye
Su iciyormu? Entrobac veya diazyme 256 temin edin bugün ve suyuna 1 mercimek tanesi kadar koyun üsutmüs olabilir. Siz oda sıcak deseniz bile ufak bir rüzgar da onu hasta edebilir kuşlar çok hassas böyle konularda biz insanlar gibi degiller
Su içiyor gördüm içtiğini tamam çok teşekkür ediyorum kakasını da çekip yollayacağım

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bu arada odanın ısısı çok fazla ise dereceyi biraz düşürün 22 derece olsun yeterli 22 nin üstüne çıkmayın. Ve kuşu bir süre kafesten çıkarmayın kafeste kalmalı kuş

Chiko

Yeni Üye
Bu arada odanın ısısı çok fazla ise dereceyi biraz düşürün 22 derece olsun yeterli 22 nin üstüne çıkmayın. Ve kuşu bir süre kafesten çıkarmayın kafeste kalmalı kuş
Tamam sadece kapısı açıktı içeri sokuyorum şimdi

Chiko

Yeni Üye
Nefes alıp verirken sağ tarafı şişiyor her zaman yapmıyor bunu

Chiko

Yeni Üye
İlk yolladigimi bi 5dakika önce yaptı son yolladigimi şimdi yapti

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Birşey verdiniz mi daha önce ? Stress gibi bir kuş videosu açın kontrol edin hareketlenecek mi

Chiko

Yeni Üye
Hicbisey vermedik. Tamam açıyorum hemen

Üst Alt