• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Yeni sultan papağanımın nesi var

Ozgurbey11

Yeni Üye
Merhaba yaklaşık 3 hafta önce bi sultan papağanı aldım satıcı 55 günlük dedi geldiğinden beri yem yiyor su içiyor kalamarı kemiriyor ama onun harici nerdeyse hiç hareket etmiyor akşama kadar hep yerde uyuklar gibi akşamda tüneğe çıkıyor arada sırada ötüyo ama çok sakin dışkısıda normal elime falanda alıyorum dışarı salınca çok uçmuyor bide kuyruğu yok hasta değil gibi ama çok sakin nedir sebebi ısırmıyor korkmuyor elimden yemde yiyo
Ama elime gelmek istemiyo

Ekli dosyalar

Syessional

Aktif Üye
kuyruğu yoksa uçamaz zaten hala alışıyor olabilir belki

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba yaklaşık 3 hafta önce bi sultan papağanı aldım satıcı 55 günlük dedi geldiğinden beri yem yiyor su içiyor kalamarı kemiriyor ama onun harici nerdeyse hiç hareket etmiyor akşama kadar hep yerde uyuklar gibi akşamda tüneğe çıkıyor arada sırada ötüyo ama çok sakin dışkısıda normal elime falanda alıyorum dışarı salınca çok uçmuyor bide kuyruğu yok hasta değil gibi ama çok sakin nedir sebebi ısırmıyor korkmuyor elimden yemde yiyo
Ama elime gelmek istemiyo
Merhaba kuyruk çıkması gerekli ve uçamazlar bu durumda
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir mutlaka haftada 2 defa verin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Gold wings vitamin veriyorum haftada bir olurmu
Yeterli gelmez malesef
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir mutlaka verin

Ozgurbey11

Yeni Üye
Yeterli gelmez malesef
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir mutlaka verin
Btaminin fotoğrafını atarmısınız hangisi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kanat altının fotoğrfını eklermisiniz. Bana kuş yetişkin bir dişi gibi geldi. Kafes tabanında çok geziyorsa yumurta yapabilir.

Üst Alt