• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni Sultan Papağanım

ÇikoSultanım

Yeni Üye
Merhabalar sultan papağanı aldık aldıktan sonra 2. gün dışarıya çıkararak yanlış yaptık sonra maalesef yora yora tülbent ile kafesine koyduk
sonra 3.gün bi kere sevmeye çalışırken kafesten kaçtı yine yora yora tülbent üzerine atarak alabildik sonrasında da perde yöntemi deneyecektim elime aldım perdenin içine girdim fakat aşağı atladı ve aşağıdan kaçtı, en sonunda da 1 hafta sadece çıkartmadan kafasını seveceğime karar verdim buraya kadar tamam fakat bazı şüphelerim var

Bu kadar şeyi yaptığımız için büyük ihtimal çok korktu veya bizden nefret ediyor alışmayacak gibime geliyor
Kafasını sevdiriyor fakat en ufak hareketimde kafasından elimi çekersem korkuyor kaçıyor ısırma huyu da yok Allah'tan

Kısaca çok yanlışlarımız oldu bu kuş bizden nefret ediyor büyük ihtimal sizden öneri almak istiyorum ne yapabiliriz

mortsvivants

Eski Forumcu
Dediğiniz gibi aceleci davranarak ürkütmüşsünüz ancak gerekli ilgiyi verirseniz alışır zamanla. Sevmek için üstelemeyin, kafes içine dal darı veya sevdiği sebzeyi tutun bekleyin önce elinize alışsın, güvensin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Elinizi bir hafta boyunca her gün sessiz bir ortamda 10-15 dakika sabit tutun elinizi tanısın, alışsın 🙏

ÇikoSultanım

Yeni Üye
Dediğiniz gibi aceleci davranarak ürkütmüşsünüz ancak gerekli ilgiyi verirseniz alışır zamanla. Sevmek için üstelemeyin, kafes içine dal darı veya sevdiği sebzeyi tutun bekleyin önce elinize alışsın, güvensin
Teşekkürler 😊
Teşekkürler 😊

Üst Alt