oguzgs_02
Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba , 1 hafta önce Eminönü den Erkek ve 3 aylık olarak satılan sultan papağanım var daha sonra foruma yazdığımda arkadaşlarımız dişi olduğunu ve 1-2 yaşında olduğunu söylemişti 1 haftadır besliyorum,
- İlk günden itibaren çok az bir alıştırma yaparak direkt ele geliyor omzuma çıkıyor başka odaya geçince veya yürüyünce elimden nerdeyse hiç ayrılmıyor ele alışık bir kuş
- Yalnız yaşıyorum ve nöbete gittiğim zamanlar kafesin kapağını açık, evin ışığını açık bırakıyorum serbestçe dolaşsın diye eve geldiğimde dışkısına bakınca gece dolaştığını görüyorum ama kafesinde uyuyor , kafesinin açık kalması doğru mu ?
- Elimi uzattığımda ısırma huyu yok fakat parmağıma aldığımda veya sevmek istediğimde bazı zamanlar hariç videodaki gibi ısırmak için değilde tırnağı kaldırmak için farklı bir şekilde sürekli gagasıyla uğraşıyor bunun sebebi nedir ? Isırma Videosu
- Çok çok az miktarda su içiyor bir sorun teşkil eder mi ? bunun için bir öneriniz var mı ?
- Elimi her uzattığımda hiç ısırmadan parmağıma gelip kafesten çıkıyor kısa bir süre serbest kalıp tekrar kafesine dönüp genelde uyuyor bu normal midir?
- 3 Aylık Erkek diye satıldı fakat 20 23 6.0 15849 bilezik kodu var ve ötüş videolarını da ekliyorum cinsiyet ve yaş tahminleri için tekrar yüklüyorum. Ötüş 1 Ötüş 2