• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni sultan papaganim agzi acik surekli nefes alip veriyor

Alp Tuna

Aktif Üye
Ugun yeni bir petshop tan sultan papagani aldim 1.30 saat kadar kapalı bir ayakkabı kutusunda kaldı ama delikler vs vardı ama hayvan ağzı açık nefes alıp veriyor gibi hep açık ağzı fotoğraftaki gibi yeni geldiği icin korktuğu için mi yoksa başka bir sorun mu var arkadaşlar sizce oradayken hiç bir şey yoktu
Ağzı açık duruyor yani sürekli

Bahar Y.

Müdavim
Ugun yeni bir petshop tan sultan papagani aldim 1.30 saat kadar kapalı bir ayakkabı kutusunda kaldı ama delikler vs vardı ama hayvan ağzı açık nefes alıp veriyor gibi hep açık ağzı fotoğraftaki gibi yeni geldiği icin korktuğu için mi yoksa başka bir sorun mu var arkadaşlar sizce oradayken hiç bir şey yoktu
Strese girdiği için öyle yapıyordur

Bahar Y.

Müdavim
Insallah bende öyle sanıyorum pek harekette etmiyor duruyor biraz stresten gibi saniririm
Peki kaç aylık ve cinsiyeti hakkında bir şey diyebilir misiniz
Erkek olduğunu düşünüyorum ama kaç aylık olduğu konusunda fikrim yok

Alp Tuna

Aktif Üye
Ama stresten böyledir demi yani nefes alışı sesli ve hızlı ağzı açık bazen normalnpluuor bazen öyle aldığım yerde hiç bir şeyi yoktu ne zamana düzelir

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
1 hafta kadar bu tür hareketler olabilir kafesten çıkarmayın hemen suyunu yemini ulasabilecegi bir yere ve tabana bir kapta ayrıca yem köyun.

Alp Tuna

Aktif Üye
1 hafta kadar bu tür hareketler olabilir kafesten çıkarmayın hemen suyunu yemini ulasabilecegi bir yere ve tabana bir kapta ayrıca yem köyun.
Öyle yaptım şuan biraz alıştı gibi ağzı açık değil ama bazen sanki hani hapsuriyor gibi sesler çıkarır ya bazen 3 4 kere arka arkaya yapiyor ama bir sorun gözükmüyor halinde vs çok iyi ama arada öyle ses çıkıyor onun nedeni ne olabilir

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sultanlar hakkında bilgi sahibi değilim. Farklı tonlarda melodik oterse erkek oluyor diye biliyorum. Yaş hakkında bilgim yok ama ufak görünmüyor benim gözüme

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Öyle yaptım şuan biraz alıştı gibi ağzı açık değil ama bazen sanki hani hapsuriyor gibi sesler çıkarır ya bazen 3 4 kere arka arkaya yapiyor ama bir sorun gözükmüyor halinde vs çok iyi ama arada öyle ses çıkıyor onun nedeni ne olabilir
Saldırı sesi hırlıyor :)

erenunl

Müdavim
Genç bir kuş gibi görünüyor erkek olduğunu düşünüyorum biraz zaman verin ona yeni bir ortam da olduğu için olabilir stres de olabilir

Alp Tuna

Aktif Üye
Kuşum ben yanına yaklaşınca bana hirliyor tisliyor gibi bu stresten yeni bir ortamda olduğu için değil mi

Üst Alt