• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Yeni sultan papağanı

Zanyar

Yeni Üye
Merhabalar
yeni aldığım sultan papağanı bir hafta oldu alalı ve yavruda istiyorum ☺
Ne yapmalıyım daha bizede alışmadı önce kendime alıştırıp kafesten çıkartmayı alıştırayim, yoksa sadece yemiğini suyunu değiştiririp üremesini mi bekleyeyim.
Bu ikinci defa bu soruyu soruyorum kimse cevap vermedi için tekrar yazıyim dedim görmediniz sanırım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba mümkünse kuşunuzun videosunu görebilirmiyiz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 😊 eğitimi için size bir link paylaşımı yapıyorum okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun görselini görmeden yorum yapamayız. Yavruysa eğitmenizi tavsiye ederim. Ama eğer yetişkinse eğitmek kısmen daha zor olduğu için eşlemenizde uygun olacaktır. Yavru kuşu eşlemeniz zaten uygun olmaz. Üreme için en az bir yaşında yetişkin bir kuş olmalı.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşlar yetişkin gereken düzende sağlanmış. Vitamin ve mama takviyelerini de yapıp gerisini zamana bırakacaksınız. Eşmiydi aldığınızda yoksa siz mi eşlediniz. Anlaşma durumları nasıl. Yuvaya giriyorlar mı. Birde kafesteki plastik tüneği çıkarıp atın. Hiç gerek yok ona.

Zanyar

Yeni Üye
Sanırım eşler aldımda adam bana eş dedi ve iyide anlaşıyorlar yuvayada hiç girmediler

Zanyar

Yeni Üye
Yani eğitimede gerek yok şimdilik vitamin ve mama verip sabredeyim.
Sizce ne zaman çiftleşirler sabırsızlıkla bekliyorum bide extara bişey yapmak gerekir mi daha hızlı çiftleşmeşeri için

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kullandığınız takviyeler varsa belirtin ona göre yönlendirme yapalım.

Yani siz yinede kafes içi eğitim verebilirsiniz. Bu üretime engel bir durum değil. Ama yavru gibi kolay bir süreçte değil. Belki kuşlar geldiği yerden eğitimlide olabilir. Siz daha iyi değerlendirebilirsiniz.

Zanyar

Yeni Üye
okey çok teşekkür ederim :)
sonraki konularda görüşürüz.

Üst Alt