• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! yeni serçe

getherenowhere

Müdavim
merhabalar kafayı yemek üzereyim. yaşadığım sitedeki çocuklar yerde Serçe bulmuşlar bana getirmişler benim serçelere falan baktığımı bildikleri için. elimde zaten bir tane serçe var ve şu an ne yapabileceğimi bilmiyorum. yola düşmüş şekilde bulmuşlar bir çocuk eliyle sıkıştırıyormuş onlar da alıp bana getirdiler. görünürde bir sıkıntı yok ama yemek yemiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 87476

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhabalar kafayı yemek üzereyim. yaşadığım sitedeki çocuklar yerde Serçe bulmuşlar bana getirmişler benim serçelere falan baktığımı bildikleri için. elimde zaten bir tane serçe var ve şu an ne yapabileceğimi bilmiyorum. yola düşmüş şekilde bulmuşlar bir çocuk eliyle sıkıştırıyormuş onlar da alıp bana getirdiler. görünürde bir sıkıntı yok ama yemek yemiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 87476
Baharda yumurta yaptılar büyüdüler, park bahçelerde yuvaları olduğu için düşüyorlar

getherenowhere

Müdavim
abla kendi serçemle birlikte uçsunlar diye dün gelen serçeyi de çıkardım O çıktı gitti ama uçarak değil yarı uçarak yarı koşarak Bizim burası birazcık ormanlık alan O yüzden bulamadım şimdi Ne yapsam sence

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
abla kendi serçemle birlikte uçsunlar diye dün gelen serçeyi de çıkardım O çıktı gitti ama uçarak değil yarı uçarak yarı koşarak Bizim burası birazcık ormanlık alan O yüzden bulamadım şimdi Ne yapsam sence
Gitmiş yapacak bişey yok malesef, inşallah dallara çıkmıştır annesi gelmiştir