• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çeşitini sor! Yeni sahiplendim, Pakistan papağanı mı, Alexander ( iskender papağan mı?)

Hangi papağan?

• Pakistan papağanı

Kullanılan: 2 66.7%
  • İskender (Alexander) papağanı

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

BerkanCerci

Yeni Üye
Herkese forumda merhabalar, bu kuşu yeni sahiplendim ve hakkında çok bilgim yok.. Bu papağanı Pakistan papağanı olarak biliyorum ama fotoğraflara ve kıyaslamalara bakarak bana Alex papağanı (iskender) papağanı gibi geliyor.. Sizce bu kuş iskender papağanı mıdır, yoksa Pakistan papağanı mıdır? Kanadında kırmızı leke var..

Ekli dosyalar

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
evet alexander. pakistan dedikleri kalıp olarak daha zayıf olur ve alexander denilenlerde sizdeki gibi kanadında bordo tüyler olur çizik atılmış gibi. hayırlı olsun. Çok da şeker bir şeymiş.

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Alexandır ama kanatlarını kesmişler sıkıntı

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bir kanat Alex diyor bir kanat Pakistan. Kanattaki bordoluk her iki kanattada olmalı? Görünen bordoluk kan mı?

Ben diğer arkadaşların aksine Pakistan diyorum. Bordo kısım yok denecek kadar az ve diğer kanatta hiç yok. Kafa ve gaga daha iri olmalı akexte.

Kanatları kesilmiş yazık. Bu onun eğitimsiz olduğunu gösterir. Sizi çok aşırı zorlayacak hazırlıklı olun.

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Bir kanat Alex diyor bir kanat Pakistan. Kanattaki bordoluk her iki kanattada olmalı? Görünen bordoluk kan mı?

Ben diğer arkadaşların aksine Pakistan diyorum. Bordo kısım yok denecek kadar az ve diğer kanatta hiç yok. Kafa ve gaga daha iri olmalı akexte.

Kanatları kesilmiş yazık. Bu onun eğitimsiz olduğunu gösterir. Sizi çok aşırı zorlayacak hazırlıklı olun.
Doğru o kan boyun dan iyice baktımda Pakistan papağanı bu

BerkanCerci

Yeni Üye
Peki yaşı ve cinsiyeti nedir sizce? Eğitim çalışmalarımız çok çetin geçmekte ilk günler kafese elimi sokar sokmaz saldırma ve koparma niyetinde idi şimdi biraz daha yumuşamış durumdayız ancak halen çok agresif ve endişeli..son olarak bu sahneye ulaşmış durumdayız.. Her türlü tavsiyeye açığım.. 😇

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yaşını almış gibi duruyor daha küçük değil. Ben dişi diyorum.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

Ekli takviyeleri kullanmanızı tavsiye ederim.