• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Yeni sahiplendiğin muhabbet kuşu

Rabia nur

Yeni Üye
Merhabalar,
Bugün kuşçuda gezerken bir kuşa denk geldim ve aramızda bağ oluştu onu almak istedim. Ancak kuş hakkında hiçbir şey sormamışım. Kuşumun cinsiyeti ve yaşı nedir? Sağlıklı mı? Hareketli bir kuş ve ben yaramaz bir kuş istiyorum hareketleri biraz öyle gibi bana alışabilir mi? Kendime alıştırabilmek için neler yapmam gerekiyor?IMG_9994.jpegIMG_9994.jpegIMG_9993.jpeg3BC88110-6E34-4BEF-AF2C-768F7C18B170.jpegD5BD8DA7-C9E3-4F39-8CA3-20676B25FAF6.jpegIMG_9988.jpegIMG_9987.jpeg

betul.a

Aktif Üye
Erkek ve 6-7 aylık civarı gibi duruyor.
Tüneklerinizi ahşap tünekle değiştirin lütfen. İlk alındığında direkt plastik verebiliyorlar kafesle birlikte.:giggle:
Bir iki gün bekleyip kafes içi eğitime başlayabilirsiniz kuşun davranışları müsaitse.
Birkaç gün kafes içi eğitimden sonra kafesten çıkarmanızı öneriyorum. O zaman geldiğinde kafesin kapısını açın, kendisi çıkarsa daha iyi. Çıktığı takdirde (tek odada olsun) müdahale etmeyin, yavaş yavaş odayı tanısın. Bu sırada odada bulunun tabii ki siz de.
İlk gün olmasa bile ilerleyen günlerde kendi isteğiyle size yaklaşmaya, üzerinize konmaya başlayacak zaten muhtemelen.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşunuz prenses ve tahminen bir yaşına yakın ☺ Ek olarak dışkı resmini atabilir misiniz? Sağlıklı gözüküyor yalnız plastik tünek yerine tahta tünek kullanın ☺

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yetişkin bir dişi. Eğer eğitim verilmemişse size alışması çok güç. Tahta tünek ve ekli takviyeleri kullanmanızı tavsiye ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar,
Bugün kuşçuda gezerken bir kuşa denk geldim ve aramızda bağ oluştu onu almak istedim. Ancak kuş hakkında hiçbir şey sormamışım. Kuşumun cinsiyeti ve yaşı nedir? Sağlıklı mı? Hareketli bir kuş ve ben yaramaz bir kuş istiyorum hareketleri biraz öyle gibi bana alışabilir mi? Kendime alıştırabilmek için neler yapmam gerekiyor?Ekli dosyayı görüntüle 93692Ekli dosyayı görüntüle 93692Ekli dosyayı görüntüle 93693Ekli dosyayı görüntüle 93694Ekli dosyayı görüntüle 93695Ekli dosyayı görüntüle 93696Ekli dosyayı görüntüle 93697
Merhaba Sarıyüz yetişkin fakat genç Rainbow bir dişi maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin prensesi😊🤲
♦Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac/ probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte /tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir mutlaka verin
Uçuş tüyleri kısa bağışıklık düşük
BtAmin forte takviyesi tüyleri güçlendirir 😊
♦Buyrun okuyun lütfen

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Hayırlı olsun zehri almışsınız. Ben kuş bakmaya başlayıp iflah olan görmedim. 😂😂 Güzel bir kuş rengini çok sevdim. Oldum olası gri muhabbet kuşları hoşuma gitmiştir.

Dal darı alıp küçük küçük topçuklar olarak keserek eğitim sırasında ödül olarak verebilirsiniz. Asla avuçlamayın. Tekrar hayorlı olsun.

Üst Alt