• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni sahiplendiğim kuşum kafes dibinde duruyor.

awyre

Yeni Üye
Dün oğluşumu o kadar çabaya rağmen kaybetmemin üzerine yeni bir can sahiplendim,
fakat bu can kafesin dibinde duruyor sürekli bana güvenmediği için olma şansı var mı?
biraz korkutmuşlar sanki elimi gördüğü gibi kafeste dört takla atıyor.

awyre

Yeni Üye
Arkadaşlar dün geldiğinde nefes alırken ağzından alip veriyordu sürekli deli gibi heyecanlanıyor gibiydi, bugün de böyle ufak titremesi var ve dışkısı hafif Saydam sıvı hale gelmiş. yine de tabi normal dışkı renklerinde duruyor.
yemliği bilmediği için elimle de götürüp gosteremiyorum elimden korktuğu için yere yem döktüm kırması için doğru mu yaptım sizce

awyre

Yeni Üye
Merhaba yeni kuşunuz muhabbet mi sultan mı resim görme şansımız var mı
Taha bey tekrar merhabalar yeni kuşum muhabbet, az önce şaşırtıcı şekilde tüneğe bindi kendisi, dünden beri zeminde duruyordu hemen fotoğraf atıyorum

awyre

Yeni Üye
dışkısı da görünüyor aynı zamanda, bakarsanız çok mutlu olurum Taha bey

awyre

Yeni Üye
ek olarak işten geldiğim gibi tek kaldığı için kuş sesi açtım televizyondan biraz eşlik edip öttü yani sorun yok gibi sanırım değil mi

EnesGenç

Eski Forumcu
Hayırlı olsun tüyü kadar ömrü olsun kardeşim kus yavrumu

EnesGenç

Eski Forumcu
Ozaman korkmanıza hiç gerek yok bunlar yavru iken de böyle dururlar dediğiniz gibi bu da yavru

Selin

Paylaşımcı
Merhaba hayırlı olsun öncelikle uzun yıllar sizinle yaşasın inşallah 😊 kuşunuz iyi görünüyor sadece yeni geldiği için sizden korkmasi heyecanlanması yem yememesi normal siz kafesin tabanına yemini koyun ya da dediğiniz gibi dökün tabana. Ilk gelen kuşlarda stresten hızlı nefes alma ağız açıp kapama kafes dibinde durma çok normal bir durum. Ishal de olabilir yeni geldiği için. Birkaç gün onu bırakın ortama alışsın ellemeyin ses etmeyin fazla 😊

Bahar Y.

Müdavim
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah, sorun olduğunu düşünmüyorum eve yeni gelen kuşlarda yem yememe, tabanda durma, hareketsizlik, su içmeme, ötmeme, dışkı değişikliği gibi durumlar normal görülebilir :) kafesi yeni mi temin ettiniz yeni kafes mi

EnesGenç

Eski Forumcu
Ishak olmasibirkaç gune geçmesi lazım sonrası daha devam ederse ilaç verin

awyre

Yeni Üye
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah, sorun olduğunu düşünmüyorum eve yeni gelen kuşlarda yem yememe, tabanda durma, hareketsizlik, su içmeme, ötmeme, dışkı değişikliği gibi durumlar normal görülebilir :) kafesi yeni mi temin ettiniz yeni kafes mi
merhaba kafesim eski kuşumdan kalma 2 sene önce 4 sene birlikte yaşadığım kuşumu kaybetmiştim oradan kalma, güzelce temizleyip kullanmaya başladım. dün diğer kuşumu kaybedince tekrar temizledim iyice ne olur ne olmaz diye.

Bahar Y.

Müdavim
merhaba kafesim eski kuşumdan kalma 2 sene önce 4 sene birlikte yaşadığım kuşumu kaybetmiştim oradan kalma, güzelce temizleyip kullanmaya başladım. dün diğer kuşumu kaybedince tekrar temizledim iyice ne olur ne olmaz diye.
Unuttuysanız hatırlatmak amaçlı söylemiştim tamamdır sıkıntı yok o zaman :)

awyre

Yeni Üye
Merhaba hayırlı olsun öncelikle uzun yıllar sizinle yaşasın inşallah 😊 kuşunuz iyi görünüyor sadece yeni geldiği için sizden korkmasi heyecanlanması yem yememesi normal siz kafesin tabanına yemini koyun ya da dediğiniz gibi dökün tabana. Ilk gelen kuşlarda stresten hızlı nefes alma ağız açıp kapama kafes dibinde durma çok normal bir durum. Ishal de olabilir yeni geldiği için. Birkaç gün onu bırakın ortama alışsın ellemeyin ses etmeyin fazla 😊
çok teşekkür ederim Selin hanım, dediğim gibi tabana döktüm yemini yemliği bilmediği için, su içmiyor bir sorun yaratmaz umarım

awyre

Yeni Üye
Arkadaşlar mutlu oldum, gerçekten dediğiniz gibi bir sorun görünmüyor oğluş şimdi bu şekilde, hem kum yiyor hem de sizi selamlıyor 🤗

Selin

Paylaşımcı
çok teşekkür ederim Selin hanım, dediğim gibi tabana döktüm yemini yemliği bilmediği için, su içmiyor bir sorun yaratmaz umarım
Merak etmeyin suyunu içer susayınca baktınız içmiyor onu da aşağı tarafa alabilirsiniz erişebileceği bir şekilde