• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni papağan

SüleymanYitik0

Yeni Üye
Hiç papağan bakmadım muhabbet kuşum var evimde papağan sahiplenmek istiyorum güzel konuştuğu ve eğitildiği için Jako düşünüyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ne cins alabilirim

furricanee

Paylaşımcı
Hiç papağan bakmadım muhabbet kuşum var evimde papağan sahiplenmek istiyorum güzel konuştuğu ve eğitildiği için Jako düşünüyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ne cins alabilirim
Reis bana macaw ara papağani daha güel geliyor.Hangisi daha çok konusuyor bilmiyorum ama fiyatlaei oldukca pahali bide macaw jakoya gore baya buyuk ama alcak olsam macaw alirdim diye dusunuyorum simdiden hayirli olsun sana

SüleymanYitik0

Yeni Üye
Reis bana macaw ara papağani daha güel geliyor.Hangisi daha çok konusuyor bilmiyorum ama fiyatlaei oldukca pahali bide macaw jakoya gore baya buyuk ama alcak olsam macaw alirdim diye dusunuyorum simdiden hayirli olsun sana
O türü ilk defa duyuyorum evet fiyatlar çok pahalı sizin dediğinizide araştırıcam daha uygun fiyatlı iyi konuşan bir tür öneriniz varmı

Yigit K.

Paylaşımcı
Bakımını üstlenebilicem diyorsan macaw alabilirsin ama bana kakadu papağanı daha güzel bir cins gibi geliyor (Her kuş güzeldir buna bir şey demiyorum 🙂). Ama eğer bakımı zor olduğu için bakamayabilirim dersen sultan papağanı, forpus, sevda veya cennet papağanları var küçük papağanların bakımı daha az uğraş ister.

SüleymanYitik0

Yeni Üye
Bakımını üstlenebilicem diyorsan macaw alabilirsin ama bana kakadu papağanı daha güzel bir cins gibi geliyor (Her kuş güzeldir buna bir şey demiyorum 🙂). Ama eğer bakımı zor olduğu için bakamayabilirim dersen sultan papağanı, forpus, sevda veya cennet papağanları var küçük papağanların bakımı daha az uğraş ister.
Ben güzel ve net konuşsun istiyorum o yüzden sizlere danışıyorum Pakistan türü nasıl acaba

Bahar Y.

Müdavim
Benim papağanlar arasında en sevdiğim Pakistan papağanıdır, tabi hangi papağan olursa olsun en önemli kriteriniz yavru oluşu olsun

Yigit K.

Paylaşımcı
Ben güzel ve net konuşsun istiyorum o yüzden sizlere danışıyorum Pakistan türü nasıl acaba
Pakistan papağanı evet güzel konuşur ayrıca bakımıda kolaydır jako, macaw ve kakaduya göre ama konuşma haznesi jakodan bir tık azdır ama yinede çok iyi konuşabilirler.

Mert.

Eski Forumcu
Benim fovorim kakaduve Jako guzeldir iyi konuşuyorlar iyi egitim verirsen konuşur ama ilgilenmek gerekir

Mert.

Eski Forumcu
Caigu papağanin ilgili bir bilgim yok o yüzden ilk kez duydum diyebilirim internetten şimdi baktım öyle ogrendim

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Üst Alt