• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni ortamda kuşu kafesten çıkarmak

Mehmet0903

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
-
Hastalık Belirti Tarihi
23 Nis 2022
Kullanılan İlaç
-
Merhabalar bayram tatili sebebiyle muhabbet kuşumuzuda şehir dışına getirdik.
Buraya alışık değil kafesinden çıkarmamda sorun olurmu

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuş size alışıksa Taha hocamın dediği gibi 3 gün içinde odaya da alışır diye düşünüyorum, ama size alışık değilse daha çok stres yapacağından çok yüksek bir riske girmiş olursunuz 😕

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuş size alışıksa Taha hocamın dediği gibi 3 gün içinde odaya da alışır diye düşünüyorum, ama size alışık değilse daha çok stres yapacağından çok yüksek bir riske girmiş olursunuz 😕
Yarın gidip Perşembe doncem. 5 gün salmamazlik da çok geldi bana. Ve oğlum bana çok alışık. Sadece gideceğim evi tanımıyor. Korkuyorum duvara carpar falan diye. Çok kararsızım salmak konusunda. 😑

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yarın gidip Perşembe doncem. 5 gün salmamazlik da çok geldi bana. Ve oğlum bana çok alışık. Sadece gideceğim evi tanımıyor. Korkuyorum duvara carpar falan diye. Çok kararsızım salmak konusunda. 😑
Size alışıksa heyecan yapmayacağından salmanız bir sıkıntı çıkarmaz 3 gün sonra

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Başka ortamda kuşu dışarı çıkarmak çok risklidir ama onu oraya götürünceye kadar geçen dönemde kuş zaten risk altındadır... Götürmezseniz daha sağlıklı olur... Güvendiğiniz birine emanet etseniz daha iyi olur...

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başka ortamda kuşu dışarı çıkarmak çok risklidir ama onu oraya götürünceye kadar geçen dönemde kuş zaten risk altındadır... Götürmezseniz daha sağlıklı olur... Güvendiğiniz birine emanet etseniz daha iyi olur...
Gideceğim yer yarım saat. Sehir içi yani. Sadece kalma surem biraz uzun. Ve ev ortamını tanımıyor. Salma konusunda biraz tereddüt ettim 😑Ama sanırım riskli olacak Salmam. 😏