• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni muhabbet kuşunun cinsiyeti vs.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bu kuş çok yaramaz. Bugün iki kere kafesinden kaçtı. Az önce karanlıkta uyumaya bıraktım. Ama bu kuş karanlıkta olmasına rağmen durmuyordu ordan oraya kafeste kendini atıyor.Sonra odama gećtim bir baktım kuş koridordan uçup geçiyor. Hayatımın şokunu yaşadım taa lavaboya kadar gitti sonra yere düştü ben de hemen onu alıp kafesine geri götürdüm.görünürde bir şey görmedim ama Allah korusun bir zarar gördüyse belirtileri nelerdir? Nasıl anlarım.
Fotoğrafları buradan paylaşın sürekli reklam görüyorum, sarı yüz erkek diğerini paylaşın bakalım

Ekli dosyalar

Sagi

Paylaşımcı
Fotoğrafları buradan paylaşın sürekli reklam görüyorum, sarı yüz erkek diğerini paylaşın bakalım
Tamam birdahakine öyle yaparım .sürekli reklam görmek derken neyi kast etteniz anlamadım. Fotoğraflara tıklayınca reklam mı görüyorsunuz?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tamam birdahakine öyle yaparım .sürekli reklam görmek derken neyi kast etteniz anlamadım. Fotoğraflara tıklayınca reklam mı görüyorsunuz?
Evt reklamdan sonra açılıyor, sitemizden direk yükleyin hem daha kolay hemde reklamsız

Sagi

Paylaşımcı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ben bu kuşları birleştirsem mi çünkü aynı odada ve ya ayrı odada bile rahat durmuyor beyaz kuş. Kafeste ordan oraya koşuyor.yemliğin içine girip yemleri atıyor .bu yemlik başına kadar doluydu. Takla atıyor. Dışarı çıkmaya çalışıyor yem yemiyor.
Kaç gün oldu? Aynı kafese alınca ikisine de entrobac probiyotik verin

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben bu kuşları birleştirsem mi çünkü aynı odada ve ya ayrı odada bile rahat durmuyor beyaz kuş. Kafeste ordan oraya koşuyor.yemliğin içine girip yemleri atıyor .bu yemlik başına kadar doluydu. Takla atıyor. Dışarı çıkmaya çalışıyor yem yemiyor.
Hahahhaha hakikaten çok afacan bir prenses ya 🤣🤣 Benim çiko da bebekken koridordan merdiven başına kaçmıştı 🤣 Şu an burnu tıkalıysa birleştirme ablacım 😊

Sagi

Paylaşımcı
Kaç gün oldu? Aynı kafese alınca ikisine de entrobac probiyotik verin
Daha 2-3 gün oldu. Ve geldiği ilk günden beri beyaz kuş böyle. Eve ilk geldiğinde aradan en fazla 10 dk geçmişti benim elime gelip yemek yedi sanki. Evcilleştirilmiş gibi.

Sagi

Paylaşımcı
Hahahhaha hakikaten çok afacan bir prenses ya 🤣🤣 Benim çiko da bebekken koridordan merdiven başına kaçmıştı 🤣 Şu an burnu tıkalıysa birleştirme ablacım 😊
Burnu tıklı mı pek anlamıyorum aslında size ney fotoğraf atayım bakar mısınız

Sagi

Paylaşımcı
Normal ablacım, dışkıları da normalse birleştir 😊
Burçak abla birlesstirdim ama yeşil olan beyaz olanın kanadına bir ayağını atıyor sonra beyaz olan çığlık atıyor . O da ayağını çekiyor. Beyaz olan bir yerde duruyor üzerine atlıyor. Napıyorlar ben anlamadım. Şimdilik geri çıkardım da daha 3-4 aylıklar çiftleşmeye çalışmazlar dimi yuvalık da yok zaten

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Burçak abla birlesstirdim ama yeşil olan beyaz olanın kanadına bir ayağını atıyor sonra beyaz olan çığlık atıyor . O da ayağını çekiyor. Beyaz olan bir yerde duruyor üzerine atlıyor. Napıyorlar ben anlamadım. Şimdilik geri çıkardım da daha 3-4 aylıklar çiftleşmeye çalışmazlar dimi yuvalık da yok zaten
Yok çiftleşme olmaz merak etmeyin 😊

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir süre daha farklı kafeste kalsınlar ablacım 😊 Birbirlerini didiklemiyorlar değil mi

Sagi

Paylaşımcı
Didikleme yoksa, kanlı kavga, ısırma yoksa korkma 😊 Kızın biraz fena ama firar etmeye çalışıyor 🤣🤣🤣
Tamam teşekkür ederim 😅 gerçekten minnettarım. bir sorun olursa size yazacağım
Sözümü geri alıyorum bu arada . Kanlı kavga yok fakat, didikleme var.
Bir yandan da çok ilgililer birbirlerine

Son düzenleme: