• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni muhabbet kuşunun cinsiyeti vs.

Sagi

Paylaşımcı
Yeni muhabbet kuşunun cinsiyeti, türü ve yaşı sizce nedir?ben dişi diye aldım ama emin olamadım. İlk geldiği gibi elime konup elimden yemek yedi. Ve bir diğer sorun videodaki gibi kafes içerisinde diğer kuşumla birbirlerine ulaşmaya çalışıyorlar ama ben 10 gün ayrı kafeste tutucam. Kafes içerisinde böyle yaparak kendine zarar vercek diye korkuyorum. Olduğu gibi bıraksam mı başka odaya mı koysam.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Beyaz erkek, yeşil dişi 🌸🐤 Yan yana kalsınlar sorun olmaz 😊

Sagi

Paylaşımcı
Beyaz erkek, yeşil dişi 🌸🐤 Yan yana kalsınlar sorun olmaz 😊
Tamam teşekkür ederim, ben dişi diye almıştım. Aynı kafese koysam bir şey olur mu iki
Tane erkeği.şehmus abi yeşile erkek dedi 1 aylık iken bence de erkek. Yarın ikisinin de net Fotoğrafını atarım buraya

Sagi

Paylaşımcı
Kendilerini kafesin içerisinde ordan buraya vuruyorlar saatlerdıir birbirlerine ulaşmak için. Napsam bilemiyorum. Bir de beyaz kuşun burnu tıkalı, tünekde dururken sallanıyor ve tüyleri biraz kötü bir durumda.

Fotoğrafları

.

muhabbetkuşu.paşa

Aktif Üye

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yeşil erkek, beyaz dişi gibi 😊 Burnu hafif tıkalı ise kekik çayı yapın verin 😊 Farklı odaya almayı deneyin bir de 🙏

Sagi

Paylaşımcı
Yeşil erkek, beyaz dişi gibi 😊 Burnu hafif tıkalı ise kekik çayı yapın verin 😊 Farklı odaya almayı deneyin bir de 🙏
Mecbur öyle yaptım čünkü yemek bile yemiyordu. Şimdi sakinleştiler. Tamam kekik çayı yap8cam teşekkür ederim yardımlarınız için inşallah anlaşırlar

Sagi

Paylaşımcı
Bu kuş çok yaramaz. Bugün iki kere kafesinden kaçtı. Az önce karanlıkta uyumaya bıraktım. Ama bu kuş karanlıkta olmasına rağmen durmuyordu ordan oraya kafeste kendini atıyor.Sonra odama gećtim bir baktım kuş koridordan uçup geçiyor. Hayatımın şokunu yaşadım taa lavaboya kadar gitti sonra yere düştü ben de hemen onu alıp kafesine geri götürdüm.görünürde bir şey görmedim ama Allah korusun bir zarar gördüyse belirtileri nelerdir? Nasıl anlarım.