• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Yeni muhabbet kuşumuz neden bu hareketi yapıyor.

Minik Bulut'um

Yeni Üye
Yeni kusu alali sadece 3 gün oldu. Ama sürekli mama kabının önündeki boşluktan geçmeye çalışıyor. Hatta bazen zorlayarak geciyor da. Sıkışacak yada kendine zarar verecek diye korkuyorum. Neden bu hareketi yapıyor sizce. Stresten olabilir mi? Ya da oyun mu oynuyor?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Merhaba bu minik can dostunuz oyun oynuyor. Endişe edecek bir durum yok. Plastik tünekleri ahşap tünek ile değiştirin mutlaka

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Yeni kusu alali sadece 3 gün oldu. Ama sürekli mama kabının önündeki boşluktan geçmeye çalışıyor. Hatta bazen zorlayarak geciyor da. Sıkışacak yada kendine zarar verecek diye korkuyorum. Neden bu hareketi yapıyor sizce. Stresten olabilir mi? Ya da oyun mu oynuyor?
Suyunuda aşağıya değilde biraz daha ortaya doğru tünek yanına konumlandırın

zynpp.

Paylaşımcı
Oyunbaz,yaramaz bir kuş aynı benim cankuşum gibi merak etmeyin gayet iyi ☺plastik tünek kuşlarımızın ayak sağlığı için önerilmiyor.Tül kullanmanızı da önermem bu yüzden ayağını maalesefki kaybeden ,inciten kuşlarımız var tül yerine tırnakları takılmayacak başka ince bir kumaş ,bez kullanılabilir ben kullanmıyorum dökülen dökülsün ortalık kirlenince temizlenir ama bir can gitti mi geri gelmez

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Değerli arkadaşlarımızın dediği gibi oyun oynuyor. tadını çıkarın.:) Hatta yemliğin içine falan girmeye çalışabilir şaşırmayın.

Suluk konusunda da @Tuba K.🥈 hanıma katılıyorum. Biraz yukarda olması içine pislik düşmesini engeller. Yemlikten olabildiğince uzakta olması da yemlerin nemlenip mikrop yuvasına dönüşmesini engeller. Hayorlı olsum bu arada yeni arkadaşınız.

Emir Ahmet 27

Yeni Üye
Endişelenecek bir durum değil tam tersine mutlu olmanızı gerektirecek çünkü sağlıklı ve enerji dolu olduğu için böyle yapıyor 🥰

Üst Alt