Herkese selam. Dün arkadaşımızın tatil dönüşüyle beraber arkadaşımızın kuşuna veda ettik ve gidip 2 tane yavru olduğu iddia edilen
bencede yavru gibi duruyorlar muhabbet kuşu sahiplendik. Dünden beri takip ediyorum bir tanesi hiç yem yemiyor. Petshop bunlar henüz 4 aylık yemliğe koyduğunuz yem haricinde zemine de yem koyun bulamazlarsa yemi aç kalırlar dedi bizde hem yere hem yemliğe 4 tas yem ve su bıraktık toplamda. Yem yiyen kuş hem yerdeki yemi yedi hemde bugün yemlikteki taslara uçup ordan yem yedi. Ama diğer kuş ne yerden nede yemlikten henüz yem yemedi. Stres mi yapmıştır neden yem yemiyor olabilir ? Dışkısı top şeklinde değil solucan gibi. İsal gibi görünmüyorlar.
Dün biraz yavaşça elimi uzatıp kanatlarını felan sevdim ya kaçmayı bilmediklerinden yada cana yakın olduklarından bilmiyorum kaçmadılar sevdirdiler kendilerini. Acaba buna güvenip elime biraz dal darı ayıklayıp kafesin içine uzatmalımıyım? Bu kuşun yem yemesini nasıl sağlayabilirim.
Dün biraz yavaşça elimi uzatıp kanatlarını felan sevdim ya kaçmayı bilmediklerinden yada cana yakın olduklarından bilmiyorum kaçmadılar sevdirdiler kendilerini. Acaba buna güvenip elime biraz dal darı ayıklayıp kafesin içine uzatmalımıyım? Bu kuşun yem yemesini nasıl sağlayabilirim.