• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni muhabbet kuşlarım

Murthy

Yeni Üye
Merhaba herkese, forumda yeniyim dün üye oldum. 10 gün önce beyaz dişi yavru muhabbet kuşu aldım. Yeşil yavru erkek muhabbet kuşunuda 2 gün önce aldım. Beyaz olan çok hareketli ve yeşil olana ayak atıyor sürekli. Dişi erkeğe ayak atar mı? Yavruluk alıp ciftleştirmek için erken değil mi? Aldığım yer ikisinin de yavru olduğunu söyledi fotoğrafı ekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler herkese

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba Ailemize hoşgeldiniz 😊 kuşlariniz size hayırlı olsun inşallah.. yavrularda içgüdüsel davranışlar olabiliyor ama siz yinede daha yakın cere resmini ekleyin netleştirelim forumda Keskin gözleri olan çok arkadaşım var onlar bu fotodan da yorum yapacaktır 😊

ebrares

Müdavim
Maşallah kuşlar çok tatlı. Tünekleriniz çok güzel gözüküyor hazır mı aldınız kendiniz mi yaptınız.

Murthy

Yeni Üye
Tekrar merhaba. Daha iyi fotoğraf çektiği mi düşünüyorum. Sizce ikisi de yavru mu? Beyaz dişi yeşil erkek mi?
Teşekkürler.

Murthy

Yeni Üye
Merhaba Ailemize hoşgeldiniz 😊 kuşlariniz size hayırlı olsun inşallah.. yavrularda içgüdüsel davranışlar olabiliyor ama siz yinede daha yakın cere resmini ekleyin netleştirelim forumda Keskin gözleri olan çok arkadaşım var onlar bu fotodan da yorum yapacaktır 😊
Çok sağolun hoşbulduk. Daha düzgün fotoğraf cektim:) yardımcı olursanız sevinirim

AlicanG

Paylaşımcı
beyaz dişi, yeşil erkek.Ayak atabilir zaman zaman dişilerde yapıyor.

Murthy

Yeni Üye
Yeşil kuşun gözünde çok az beyazlik var. Beyaz kuşun gözünde beyazlık yok. Resimler ektedir. Teşekkürler

Murthy

Yeni Üye
Gözlerinin ortasında ikisininde beyazlik yok

EnesGenç

Eski Forumcu
Yesil erkek beyaz dişi dusinin hafif beyazlılar var çerede. Daha ciftlestirmek icjn erken . Kuşları ayırmanın bence en doğru yöntem olur. Beyazın yaşını bilmedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Ama ciftlestirmek için iki tarafında 11 12 qylik dan büyük olmaları lazim

Murthy

Yeni Üye
Yesil erkek beyaz dişi dusinin hafif beyazlılar var çerede. Daha ciftlestirmek icjn erken . Kuşları ayırmanın bence en doğru yöntem olur. Beyazın yaşını bilmedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Ama ciftlestirmek için iki tarafında 11 12 qylik dan büyük olmaları lazim
Teşekkür ederim

Üst Alt