• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et yeni kuşumun kakasi hala garip

afradin

Yeni Üye
aldigim 3 gun yiyip icmiyordu yem yemeye alisti ama su cok az iciyor gunde 1 parmak bile icmiyor 3 gun entrobac kullanmam soylendi kullandim ama icmedigi icin faydada etmedi sanirim ve kusum kizmi erkekmi nasil anlarim

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
aldigim 3 gun yiyip icmiyordu yem yemeye alisti ama su cok az iciyor gunde 1 parmak bile icmiyor 3 gun entrobac kullanmam soylendi kullandim ama icmedigi icin faydada etmedi sanirim ve kusum kizmi erkekmi nasil anlarim
Dişi
Yeni dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen

Engin Erol

Aktif Üye
merhaba kuşunuz su içiyor merak etmeyin kuştan kuşa değişir benim kuşumda nerdeyse hiç içmezdi suyu dışkının etrafında ki idrardanda belli oluyor su içtiği lıkır lıkır zaten su içemezler çok az su içerler suyu lütfen günlük değişmeyi ihmal etmeyin kuşunuzun yeminide ara sıra üfleyin yem var sanarsınız ama kabuk dolu oluyor çoğu zaman

Engin Erol

Aktif Üye
ve ilk zamanlar lütfen 10 15 gün kafesten çıkarmayın 10-15 gün sonra kafesin kapısını açın kendisi çıkmak isterse çıksın aksi taktirde evin odanın içini tam ezberlemediği için kendisini sağa sola çarpabilir

Üst Alt