• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni kuşu da eğitebilir miyim?

rilish26

Müdavim
İyi geceler 7 aylık dişi bir muhabbet kuşum var kendisi aslında tek başına gayet keyfi yerinde ama hayat öyle geçmez. Yanına bir arkadaş almayı düşünüyorum ve yavrum alacağım üresinler gibi bir amacım maksat beraber takılsınlar. Yeni kuşu ayrı bir kafese almaya planlıyorum. Aynı odada ile farklı zamanlarda salsam yeni aldığım kuşu da eğitebilir miyim acaba. Kızımı eğittim yine kendini sevdirmeyi çok sevmese de elimde durur uzatınca gelir falan.

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İyi geceler 7 aylık dişi bir muhabbet kuşum var kendisi aslında tek başına gayet keyfi yerinde ama hayat öyle geçmez. Yanına bir arkadaş almayı düşünüyorum ve yavrum alacağım üresinler gibi bir amacım maksat beraber takılsınlar. Yeni kuşu ayrı bir kafese almaya planlıyorum. Aynı odada ile farklı zamanlarda salsam yeni aldığım kuşu da eğitebilir miyim acaba. Kızımı eğittim yine kendini sevdirmeyi çok sevmese de elimde durur uzatınca gelir falan.
Tabiki egitebilirsiniz. Es tuttuklarinda size ilgisi azalir sadece.

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
eğitimi sizin için daha çok zorlaşıcaktır sonuçta doğası gereği aynı türden bir canlı olduğunda sizinle arkadaşlığını sınırlandırıp onunla daha çok vakit geçirir

rilish26

Müdavim
eğitimi sizin için daha çok zorlaşıcaktır sonuçta doğası gereği aynı türden bir canlı olduğunda sizinle arkadaşlığını sınırlandırıp onunla daha çok vakit geçirir
Dişi olan zorladı zaten inadı inat kendisinin. Ayrı kafeste tutmayı planlıyorum farklı zamanlarda çıkarmayı planlıyorum en azından 1-2 ay biraz daha yavru büyüyene kadar bizim kızda çok korkak nasıl olucak çok merak ediyorum ama deneyim yine de teşekkürler.

Üst Alt