• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni kuşlarımız, anaçlar 😔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
İnşallah sağlıklarına kavuşurlar. 😢
Bende böyle ortamlarda büyüyen yavrulara çok üzülüyorum.
O felçli gibi olanın ayaklarında çarpık bacak sorunu olabilir mi acaba?

Şehmus abinin dediği gibi ilerle, inşallah sağlıklarına kavuşurlar sevgi ilgi ve bakımla. 🥰
Bilmiyorum ki ya olmadı o ikisi için tekrar konu açıcam ayrı ayrı 😔 adam erken düştü yeme 1 aya düzelir diyor 🤔 hayır nasıl bişeyse tüy sorunu olan erken düştü diyor, yürümeyen erken düştü diyor, kuyruğu yok erken düştü, kabarık duruyor hasta gibi diyoruz erken düştü diyor 😂😂 Allah'tan anaçlara demedi erken düştü yeme ondan böyle diye 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Bahar Y.

Müdavim
Bilmiyorum ki ya olmadı o ikisi için tekrar konu açıcam ayrı ayrı 😔 adam erken düştü yeme 1 aya düzelir diyor 🤔 hayır nasıl bişeyse tüy sorunu olan erken düştü diyor, yürümeyen erken düştü diyor, kuyruğu yok erken düştü, kabarık duruyor hasta gibi diyoruz erken düştü diyor 😂😂 Allah'tan anaçlara demedi erken düştü yeme ondan böyle diye 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
İçimden bir ses aldığınız kişinin güvenilir olmadığını söylüyor 🤨

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
İçimden bir ses aldığınız kişinin güvenilir olmadığını söylüyor 🤨
Valla dün akşam bana da öyle geldi, diyorum ya görür görmez anladım zaten kuşların olduğu oda bile kendi yattığı odaydi çok hoşuma gitmedi bari kurtarayım dedim hatta eşim geri isticem paramı kuşları da vericem dedi ama kurtardığımızı kurtaralım bari dedim vicdan diye bir şey var birini bile yaşatabilsem sağlıkla sevabı bana ama giderlerse hepsi ölür bile bile göndermek olur dedim 😢 için el vermedi biraz sonra evde olucam ama sabah biri kötü akşamkinden bile kötü görünüyordu korkuyorum eve gidince göreceğim manzaradan 😔😔

Murat Halisdemir

Müdavim
MAŞALLAH kafes çok küçük geldi bana biraz geniş olursa çok iyi olcak 60x35x35 uygun olur kuşların egzersiz rahat yapar taban altı ızgara olur üretim kafeste kafes ayarlaarsan çok iyi olur

Bahar Y.

Müdavim
Valla dün akşam bana da öyle geldi, diyorum ya görür görmez anladım zaten kuşların olduğu oda bile kendi yattığı odaydi çok hoşuma gitmedi bari kurtarayım dedim hatta eşim geri isticem paramı kuşları da vericem dedi ama kurtardığımızı kurtaralım bari dedim vicdan diye bir şey var birini bile yaşatabilsem sağlıkla sevabı bana ama giderlerse hepsi ölür bile bile göndermek olur dedim 😢 için el vermedi biraz sonra evde olucam ama sabah biri kötü akşamkinden bile kötü görünüyordu korkuyorum eve gidince göreceğim manzaradan 😔😔
İnşallah hiç bir kuşu korktuğunuz manzarayla görmezsiniz 🙏

Murat Halisdemir

Müdavim
Bu kafes öneririm anaçlarına yuvalık takması uygun kafes altı ızgara var dışkı kuş uğraşırsa hasta olur mantar kaçınılmaz dediğim kafes + 2 tane 40cm tahta tünek yeni gelen kuşlar kuluçkaya daha girmediyseler iç parazit yap worm mix olur nilverm olur probiyotik vitamin yine şart el altında olması gerekir dışkı düzelmesi için bir süre kızıl darı al taze iyleşir kuşlar bide sakın yıkama yeni gelen kuşları çok yıkıyo herkes hemen ölüyo kuş ozaman

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
MAŞALLAH kafes çok küçük geldi bana biraz geniş olursa çok iyi olcak 60x35x35 uygun olur kuşların egzersiz rahat yapar taban altı ızgara olur üretim kafeste kafes ayarlaarsan çok iyi olur
Yavruları geniş kafese aldım paylaştım hem kafeslerin fotosunu hem de hasta olanların videosunu paylaştım onlara da bakabilirsiniz. Ama büyükleri ellemek istemedim genelde yuvada takılıyorlar zaten çünkü 😔