• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni Kuşlar Ve Durgunluğu

limonpaşabulut

Paylaşımcı
Merhaba burada bir abi bu iki japones muhabbet kuşunu sahiplendiriyordu bugün sahiplendik ama yeşil olan çok durgun geldiğinden beri hep uyuyor ve çok yemek yiyor ve hep yanyanlar mavi olan sürekli onu kaşıyor ama yeşil olan çok hareketsiz hastamı yoksa geldiği için durgunmu benim kuşumuda onların yanına attım normalde başka kafeste beslicektim ama durmadı attım anlaşıyorlar gibi bizimki farklı tünekte onlar farklı tünekte ne yapmalıyım sizce? ve bu yeni gelen kuşlar kaçın yaşında tahmin olarak ve yanında durmasında bir sorun olurmu farklı tür oldukları için

.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Yeni gelen kuşları aynı kafese koymasaydınız hemen. İkiside durgun gibi. Hastalık varsa sizin kuşa bulaşır. Dışkıları nasıl?

Esraömer

Paylaşımcı
Erkeğin ayağında bileklik var oradan kaç yaşında olduğunu anlayabilirsiniz genelde doğum yılları bileklikte yazar. Yeni gelen kuşlarla aynı kafese koymasanız daha iyi olurdu eğer bulaşıcı hastalık varsa evdeki kuşunuza geçme ihtimali doğar.

limonpaşabulut

Paylaşımcı
Teşekkür ederim evet bizim kuş sürekli ötünce yanlarına gitmek isteyince koydum ozaman yarın farklı kafese koyayım

limonpaşabulut

Paylaşımcı
Merhaba. Yeni gelen kuşları aynı kafese koymasaydınız hemen. İkiside durgun gibi. Hastalık varsa sizin kuşa bulaşır. Dışkıları nasıl?
Dışkıları bu şekilde yeni gelen yeşil kuş sürekli uyuyor isal gibi geldi bana dışkısı isal ilacı kullanıyımmı yeşil kuşta sürekli uyuyor hasta gibi

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuş kendini kabartıyorsa hastadır. 3 gün probiyotik kullanın. Diğer kuşlardan ayırın.

Üst Alt